Acryl-display maatwerkproces gedetailleerde introductie

- Jan 17, 2018-

Acryl-display maatwerkproces gedetailleerde introductie

Acryl display standaard is meer en meer gebruikt in winkelcentra, tentoonstellingen, winkels, krijg mensen de liefde en erkenning, boutique acryl display stand is ook veel aandacht van klanten en Green Mi. Bedrijven zijn ook op de hoogte van de voordelen van acryl display standaard, moeten een professionele fabrikant van aangepaste acryl display standaard vinden. Het aanpassen van het acrylbeeld is echter hoe? Veel van mijn vrienden begrijpen het proces niet. Tegenwoordig tonen de acrylvertoningsfabrikanten Jinhui het volgende gedetailleerde proces van acrylvertoningsaanpassing.

1, begrijp de vraag

Vertel ons uw aanpassingsbehoeftenvertoning, zullen wij voor u vrij buitenontwerp doen; Of geef ons uw tekeningen, uw bedrijf om op maat gemaakte productafbeeldingen, afmetingen, verpakkingsvereisten en afdrukvereisten duidelijk te maken, maar ook volgens de vereisten van de klant; co-design op maat gemaakt voor de behoeften van acrylproducten op de markt.

2, structureel ontwerp

Wanneer u het ontwerp van de displaystandaard bevestigt, zullen wij 2-3 meer dan 8 jaar ervaring in de displayframe-ontwerper regelen zodat u een gedetailleerd structureel ontwerp kunt maken.

3, het maken van monsters

Voltooiing van het structurele ontwerp We zullen de productie van weergavesteekproeven van de productieafdeling regelen, en geleid door de bedrijfseenheid, het Ministerie van Ontwerp, Engineering, QC en Productieafdeling met het monster meerdere keren om de kwaliteit van de steekproefinspectiestandaarden te bepalen en verzonden steekproeven controleren.

4, grote citaten

We zullen u volgens de voorbeeldstandaard voorzien van grote hoeveelheden aan het display, levering, logistiek en transportinformatie en andere vereisten voor u om een gedetailleerde grote vrachtofferte te maken en u te informeren om de bestelling te bevestigen. Volgens het type klant en het bedrag van de bestelling om de aanbetaling te betalen, meestal 30% van het totale bedrag, zal ik de aanbetaling binnen 24 uur na de aankoop van grondstoffen ontvangen, volgens de leveringsdatum om de productie te regelen.

5, massaproductie

Na uw bestelling zullen we het eerste stuk grote vrachtplanken ontwikkelen om u nogmaals te bevestigen, na de fout zullen wij grootschalige productie en testen uitvoeren volgens de kwaliteitscontrolestandaarden van dit monster en uw vereisten. Tijdens het bezoek kunt u gerust een bezoek brengen.

6, verzending, betaling, acceptatie

Grote productie van goederen zullen we meerdere monsterneming inspectie, geeft u 100% kwaliteitsgarantie. Na bevestiging van het pakket met afgewerkte producten, zorgen wij ervoor dat de bezorging u op de hoogte stelt voor acceptatie. Shenzhen contant bij aflevering, buiten Shenzhen, betaal het saldo, zal het bedrijf het logistieke nummer na ontvangst van de betaling.

Het bovenstaande is de aangepaste acryl acryl leisteen fabrikanten in Shenzhen, Shenzhen Li basis heeft 10 jaar ervaring in display maatwerk, om verschillende soorten producten te accepteren display / aangepaste vitrines, of je nu bezig bent branding of product display We zullen er voor jou zijn om ontwikkel een lijn met uw merkimago en product display-oplossingen


Een paar:Onze acrylvertoningsdozen met een ziekenhuis Volgende:OUKE bruine acryl hoofdtelefoon display standaard