Acryl display plat kleurkeuze, weet je dit?

- Oct 18, 2017-

Acryl display plat kleurkeuze, weet je dit?

Een heleboel mensen bij de keuze van producten of levensmiddelen wanneer zij de kleur kiezen of weer mooier en harmonieuze van het type, het gebruik van goede kleur ieders wens om te kopen stimuleren kan, terwijl het gebruik van de verkeerde kleur ook buiten klanten duwen zal , dus we aandacht aan de collocatie tussen acryl display rek en merchandise producten besteden moeten de. OUKE, een professionele acryl display plat fabrikant, met meer dan 8 jaar ervaring van de productie en de analyse van de acryl display plat kleurselectie van die dingen!

316-2.jpg

Acryl display rek, zodat consumenten kunnen niet alleen directe toegang tot de goederen, maar ook wijzen op het imago van het product zelf, maar ook vergemakkelijken de staffunctie en het gebruik van het product, de enige manier om de productverkoop.

Geel: het kan licht brengen aan mensen.

Rood: vitaliteit, gezondheid, vitaliteit, passie en vreugde enz... Met behulp van deze kleur is zeer aantrekkelijk voor de consument met een slecht gevoel van vrede.

Blauw: geeft mensen een puur gevoel van de zee, lucht, water, enzovoort. Het geeft mensen een gevoel van veiligheid. Het is ook gemakkelijk om te laten zien van het gevoel van herfst oogst,

Roze: mensen geven een romantische bericht. Easygoing expressies zijn ook zeer aantrekkelijk voor de consument.

Groen: geeft mensen een rijkere indruk. De indruk van transparante, vol van vitaliteit en felle kleuren van hoop.

Oranje: mensen voelen zich meer warm, dit gevoel beter in staat te voelen beter consumenten.

316-5.jpg

OUKE, 8 jaar gewijd aan acryl display plat aangepast diensten, streeft naar het creëren van high-end kwaliteit acryl display rek, verbeteren van de waarde van uw producten en streven naar het imago van uw merk! Als u vragen over het acryl display rek hebt, kunt u inloggen om te raadplegen van onze dienst personeel of telefonisch overleg 0755-28998786, voortreffelijke klantendisplay, volledig voor uw service.

316-1.jpg

Een paar:Acryl bestuur classificatie Volgende:Acryl mechanische functie - acrylverwerking