Acryl Display Stand

- May 04, 2017-

Acryl Display Stand

 

Het acrylbeeldscherm staat steeds meer voor applicaties, is geleidelijk over het metalen tentoonstellingsrak. Waarom het merk bedrijf meer om het acrylmateriaal tentoonstellingsrak te kiezen? Op het einde, wat is de reden om ze te laten kiezen voor een acryl display? OUKE, welk bedrijf met 8 jaar acryl scherm aangepaste productie-ervaring, vandaag zal er over praten waarom het acryl scherm zo populair is.

1.Acryl display stand uitstekend licht, kan een uitstekende weergave van de hele foto van het product. Zodat klanten de basisinformatie over het product in een oogopslag opslaan, veel moeite besparen. In het licht, het zachte licht maakt het product er meer mooi uitzien. De aandacht van klanten vestigen en het publiciteitseffect verhogen.

 

2.De dichtheid van plexiglas is 1,18 kg / dm. Dezelfde maat van het materiaal, het gewicht is slechts de helft van het gewone glas. Dus de acrylproductie van acrylweergave dan plexiglas displaystandaard of houten displaystandaard en andere materialen is licht en handig, gemakkelijk te verplaatsen en eenvoudig te transporteren, en ook de kosten van transportlogistiek te besparen.


3. Plexiglas display shelf uiterlijk kan kleur gedrukte lettertypen en patronen zijn, is een uitstekende reclame drager. Van toepassing op diverse winkels, winkelcentra, tentoonstellingen en andere grote promotieactiviteiten.

 

4.Ik kan een ander kleurplaat kiezen volgens de klant en de eisen van de vervoerder. Kan worden gemengd met andere materialen (metaal, hout, plastic, enz.) Gemengde structuur tentoonstelling. Modelleren kan vrij en innovatief zijn, publiceren beter.

 

5.De sterkte van de acryl display stand is tien keer groter dan glas. Acrylmateriaal 3mm tot 5mm is in staat om het algemene gebruik van het acrylbeeldscherm tegen het gewicht van het product te weerstaan, zoals schoenen, mobiele telefoons, horloges, sieraden en dergelijke.


Een paar:Eigenschappen voor acryl doos Volgende:Hoe is het acryl stretch?