Acryl schermstandaard gemakkelijk gebroken het?

- Jan 11, 2018-

Acryl schermstandaard gemakkelijk gebroken het?


Acryl schermstandaard wordt zeer veel gebruikt, hebben we acryl display plat, acryl cosmetica display stand, enz. Vervolgens vrienden hebben ondervraagd, in het acryl staander van gemakkelijk gebroken het einde? Neem een blik bij het.

Acryl is een speciaal soort glas, maar acryl zijn niet gemakkelijk te kraken. Als de acryl Display onder buitensporige invloed, zal het Display van de acryl te breken veroorzaken. Nadat de acryl lijm is toegepast, wordt de merken zijn niet duidelijk, kan over het algemeen de oorspronkelijke vorm terug, die tot de voordelen van acryl staander behoort.

Acryl schermstandaard gemakkelijk gebroken het

Acryl moleculaire ketens gerangschikt in zeer volgorde, zodat de taaiheid van het materiaal zeer goed, met metalen via de acryl board is, de acryl pauze zal maken, zal het niet hetzelfde als het glas in stukjes, zodat de acryl weer plat, ook bekend als plexiglas display staan, acryl doorschijnend prestaties is goed, ziet eruit als glas, hoewel de hoge hardheid van acryl, niet makkelijk om te breken, maar eenvoudig te krabben, bijzondere aandacht wanneer in gebruik.

Kortom, we zien dat acryl schermstandaard is niet gemakkelijk om te worden gebroken, kunnen we verzekerd zijn van de aankoop, natuurlijk, kies een sterke fabrikant is zeer belangrijk.


Een paar:Acryl fruitschaal, dienblad, dinerbord Volgende:Compacte make-upspecialist voor poederorganizers