Acryl display staan ​​in het snijproces om aandacht te besteden aan wat - Shenzhen acrylproducten

- Sep 18, 2017-

Acryl display staan ​​in het snijproces om aandacht te besteden aan wat - Shenzhen acrylproducten

Voor de werking van acryl lasergravure machine, lijkt het eenvoudig, in feite zijn er veel operaties die we nodig hebben om aandacht te besteden aan een goede baan, de werking van de tijd in het bijzonder moet aandacht besteden aan de volgende zaken:

Bij de aankoop van acrylvertoning van het materiaal aan de dealer om de hoge zuiverheid te benadrukken, of het materiaal inkerven of snijden kan een smeltverschijnsel zijn. Acryl is het meest gebruikte hout na het snijden van verwerkingsmaterialen, het is gemakkelijk te snijden en te snijden, acryl heeft een verscheidenheid aan vormen en afmetingen, relatief gezien zijn de kosten relatief laag. Gebeeldhouwd acryl onder normale omstandigheden met behulp van de achterkant, dus van het voorsnijwerk achter het horloge, waardoor het eindproduct meer driedimensionaal is.

Achterop de acryl-displaystandaard, spiegelt u de afbeeldingen, en is de carving-snelheid sneller, het vermogen is laag. Zoals snijwerk macht is te hoog, zal verschijnen op de bodem van de ongelijke strepen, als je wilt diep gesneden kan proberen te snijden meerdere malen. In het geval van de gesneden op de lokale kleuring moet worden gesneden op de afdeling van gesneden dieper, en gebruik dan de vlam gepolijst, kan worden gekleurd. Als je niet poetst, vanaf de voorkant om te zien dat de kleur niet uniform is.

Acryl display frame snijden is relatief eenvoudig te snijden, zoals de eisen van de klant zijn niet hoog, na het snijden kan worden geleverd zonder de noodzaak voor vlam polijsten. Anders het gebruik van blazen in de snij-inrichting om de kwaliteit van de incisie te verbeteren. Bij het snijden van meer dan 8 mm acryl moet de grote lens worden vervangen. Na het reinigen kunt u een vochtige doek gebruiken om het oppervlak te reinigen. Kleur kan acrylverf gebruiken, andere pigmenten kunnen de acrylafwerking beschadigen!

Acryl display frame materialen zijn twee soorten productietechnologie die gieten en rollen, lasergravure machine voornamelijk om de manier produceren om acryl te produceren, omdat het wordt geproduceerd in de laser carving creaming effect is erg wit, en de originele transparante textuur contrast De manier waarop de productie van acryl is nog steeds transparant na lasergraveren, zonder een voldoende contrasteffect.


Een paar:Voor- en nadelen van lasersnijden Volgende:Voorzorgsmaatregelen voor laat onderhoud van acrylproducten