Acryl displaystandaard

- Jan 17, 2018-

Wanneer mensen in het winkelcentrum supermarkt, per ongeluk ziet een verscheidenheid aan mooie, goed gemaakte acryl display rack, en bedrijven in de dagelijkse verkoop activiteiten zijn ook meer en meer gebruik van acryl display staan om te laten zien, weergave van goederen, veel grote winkelcentra Het winkelcentrum beschikt ook over een display volledig gemaakt van acryl. Ken je het type acryl display rack?

Acryl displaystandaard:

Acryl-alcoholische dranken en tabakswandplank zijn gebruikelijk in ons leven, een acryl-displaystandaard, meestal gebruikt om de display-tabak en alcoholproducten weer te geven.

Acrylglazen weergavekader is om het weergavekader van een bril weer te geven, glazen zijn precisiebewerking, aanpassingsvermogen in de natuurlijke omgeving sterker, of gemakkelijk te beschadigen en gemakkelijk te repareren en niet gemakkelijk te repareren, en zelfs in het schroot.

In feite zijn er, naast het bovenstaande displayrek hier, veel zoals: acrylinformatievlakken, cosmetica-presentatiestandaard, plexiglazen afdekking, cosmetica showcase, juwelendoosjes, sieraden rekwisieten, sieraden display, beeldweergave kasten, showcase, schoenenrek, Acryl rotatie Vitrine, horloges, monopolie tellers, zoals plexiglazen afdekking.

Dit is ook de reden waarom we vaak de acryl cosmetica display rack, sieraden display rack, tabak display rack, digitale display rack in winkelcentra zien, maar nog nooit de reden van het tv-rek hebben gezien. Daarom is de hoeveelheid productlijn, maar ook het ontwerp van acryl een van de basisprincipes, acrylproducten bijna alle aspecten van het leven verschijnen, bijna kan veel producten in het leven maken.


Een paar:Nieuwe design acryl shampoosdoos Volgende:Acrylproducten cosmetische organizer