Acryl fabriek, weergeven in het acryl frame op het scherm multi kleur patroon

- Sep 20, 2017-

Acryl fabriek, weergeven in het acryl frame op het scherm multi kleur patroon

Alec producten kunnen nu worden gezien overal, meer en meer entertainment, winkelcentra in de acryl display rekken op de patronen van de multi kleuren zeefdruk, elektronische markten, juweliers zijn verschenen in zijn schaduw. Maar ik weet niet of we speciale aandacht besteden aan een heleboel acryl display rek boven ook een heel mooi patroon gedrukt, in feite, de meeste van deze patronen zijn zeefdruk omhoog, dan weet je hoe specifieke zijde scherm patroon? De volgende door de Europese plexiglas producten factory om u te introduceren!

Eerst, voor het drukken van de vierkleurige patroon, moet gebruiken dezelfde grootte en stabiliteit van het aluminium frame (aluminium frame ononderbroken), het gebruik van het netwerk frame zijn gespannen met hetzelfde type en dezelfde soort scherm. Het gebruik van het scherm om te helpen elimineren van de moire, spanning van het scherm overal uniform, en vier kleuren afdrukken op een van de vier scherm spanning van dezelfde spanning verven.

DSC_0113.jpg

Ten tweede, de positieve film (dat wil zeggen, film) op het acryl frame verwerking materialen weergeven (hier moet vlakke glasplaat), en vervolgens blootstelling (de zogenaamde blootstelling is geplaatst op een zeer sterke plaats voor de zon), het stuk van het scherm op de positieve film op de film , en evenwijdig met de as van de afbeelding. Als er moire, draai het scherm naar links of naar rechts, tot de moire verdwijnt, de algemene turn 7 ° kan. Het gebied waar de moire eenvoudig aan formulier is bevindt zich in de richting van de draad van het scherm en op de kruising van het scherm. De belangrijkste kleuren en donkere kleuren veroorzaken meer problemen met moire.

Ten derde, om een perfecte kopie van het beeld van de meest elementaire vereisten van een transparante positief beeld van de negatieve kwaliteit moet beter, dat wil zeggen, de rand van het netwerk te netjes, ondoorzichtig en geen krassen, enzovoort. Kleur scheidingstekens en het gebruik van drukinkt met dezelfde kleur.

DSC_0080.jpg

Ten vierde, het slijpen van een goede zuigmond voor kwalitatief hoogwaardige zeefdruk is van essentieel belang, het blad van het Shore-hardheid van ongeveer 70 ° moet worden vastgesteld op 75 ° hoek van het blad van de arts, als de hoek van de doctor blade te plat, afgedrukt beelden kunnen vervagen , als de hoek te steil is, scherm afdrukken vervorming van het beeld van het risico van grote. Terug inkt mes mag niet te laag, als zo, de film zal worden gevuld met buitensporige inkt, drukwerk, makkelijk te vervagen en wrijf vuil worden geïnstalleerd.

Ten slotte, in de ALEX gram voor het grootste deel van zeefdruk, u moet in eerste instantie opgelost een goed scherm in de inkt afdrukken testen, de lay-out van de grafische versie van de niveau, inkt, inktdikte, specificaties, registratie nauwkeurigheid controleren. Als de precisie van registratie slecht is, kan het worden aangepast volgens de "fine-tuning" knop voor het frame. Als de inkt slecht is, kan de drukplaat met oplosmiddel ter verbetering van de permeabiliteit van de inkt en de spuitbaarheid van het substraat worden afgeveegd. Grafische Toon en niveau, er is een groot verschil, moet u de versie van het scherm meteen vervangen.


Een paar:Acryl producten, ultradunne lichtbak functies en installatiemethoden - plexiglas verwerkingsbedrijf Volgende:Is acryl plank gemakkelijk te breken?