Acrylmap

- Jan 18, 2018-

map van acryl, doorzichtige boekenplank van acryl, informatiebord van acryl

Denk niet dat boekenplank houten is, dan heb je het mis, boekenplank kan ook transparant zijn, maar ook door volumineus hout, saaie stijl wordt modieus en elegant! Shenzhen OUKE acryl Products Co., Ltd. voor uw kantoor op maat huis met acryl planken, acryl map!


Hongda Shun acrylplanken, map van acryl met behulp van hoogwaardige acrylmaterialen, gecombineerd met uitstekende technologie, het maken van planken gemaakt van transparant kristal, zoals plastic gewicht. Eenvoudige stijl, eenvoudig en elegant, u kunt uw normale toegang tot boeken, documenten, bestanden, maar uw bureau- of bureau-items netjes plaatsen en een lichtpuntje in de ruimte worden, de persoonlijkheid van de kamer benadrukken, om een warme en comfortabele leefruimte te creëren !


Geen houten boekenkast volumineus, kan de tijd niet verdragen, die zuur- en alkalische acrylplank, lichtblootstelling, de andere kan 100% gerecycled zijn, groen, kan plaats bieden aan boeken, kantoordocumenten, correctievloeistof en andere kleine kantoorartikelen, kantoor Essential huishoudelijke artikelen.


Hongda Shun acryl planken, acryl map met hoge transparantie, lichtdoorlatendheid van 92%, de reputatie van plastic kristal en andere kenmerken van de specifieke voordelen in de volgende gebieden:


1, slagvastheid is 200 keer de glasproducten, bijna geen gevaar van breuk, zelfs als vernietigd, zal het geen scherpe fragmenten zoals glas vormen,


2, doorschijnend tot 92%, uitstekende lichttransmissie, zacht licht, oogverblindend,


3. Vlamvertragend, niet-spontaan en natuurlijk


4, bescherming van het milieu: geen geur van formaldehyde hout meubilair

201611081654386888464.jpg

Een paar:Acryl laser Volgende:Verschillende algemene acrylproducten in Shenzhen