Acryl frame verwerking vaardigheden

- May 31, 2017-

Acryl frame in de dag om te zien een ding, in vergelijking met de traditionele houten frame, acryl frame is eenvoudig en stijlvol, dus tegen de jonge people's favoriete. Wij zijn de hoofdpersoon van de acryl frame.

acrylic photo frame (11).jpg

Acryl frame verwerkingstechnieken zijn als volgt:1, mozaïek magneet: spelen gaten, het volgende proces is voor het invoegen van de magneet in het acryl frame van het gat omdat het acryl frame gat is gebaseerd op de diameter van het magnetisch veld ontwerp moeilijker te mozaïek zodat moeten een rubber hamer voorzichtig Go in te tikken.


2, gepolijst: alleen knippen de onbehandelde acryl framerand is zeer ruw, wazig is niet mooi noch gemakkelijk met de hand op dit moment moet de acryl frame om te herstellen van de transparantie van het acryl frame zelf Pools krassen.


3, snijden: acryl materiaal op de markt op dit moment de conventionele grootte 2440x1220mm, is zodat de productie van acryl frames moeten worden verwerkt in het juiste frame acryl frame vorm, grootte, alle acryl producten zijn uit het snijproces natuurlijk, van cursus, acryl frame is het geval.


4, perforatie: acryl frame met een sterke magnetische frame en nagel reclameframe twee, waarvoor de acryl frame ter vergemakkelijking van de latere follow-up sterke magnetische of reclame nagel-installatie.


Een paar:Inleiding tot de vijf structuren van plexiglas Volgende:Over lichtgevende plexiglas toepassingen