Acryl meubilair

- Jul 06, 2017-

Acryl meubilair

Met de vroegste ontwikkeling in Europa in de jaren 1990, de 21ste eeuw, acryl meubilair was een heleboel ontwikkeling, high-end hotels, Villa's acryl meubilair op het gebied van huisdecoratie esthetische interpretatie van de klassieke kunnen zien.

Sinds 1920 maakte Rohm & Haas de eerste acrylplaat, het meer en meer gebruikte acryl meubilair in Duitsland. In 1941 een Duitse ontwerper van de ambachten in het ontwerpen van sieraden bij het plotselinge gevoel, als het acryl materiaal zoals een meubilair dat is zeker een perfecte ding, zodat het ontwerp van een gebruik van acryl materiaal voor de salontafel design tekeningen, en in de drie dagen aft er de koffietafel opgesteld, en hij had het zelfde als de originele vormgeving perfect alleen structurele ontwerp is van het gebrek aan sommige acryl meubilair werd geboren.

2978498315_779690098.jpg

Marktaandeel:

Acryl meubilair in het westen sommige ontwikkelde landen, meubels is gevestigd in een hoge mate van 37%, terwijl in 2013 China's acryl meubilair en traditionele meubels dan alleen 2:13, de ontwikkeling van China acryl meubilair potentiële is onbeperkt. Acryl meubilair ontwikkeling is onlosmakelijk verbonden met de acryl industrie publiciteit en promotie, hoop dat acryl meubels in steeds meer gewone mensen thuis verschijnen kan.

Acryl kan ook worden gebruikt als een milieu-knop. Vanwege haar hoge lichtdoorlating, gemaakt van de knoppen mousserend. Op hetzelfde moment vanwege zijn sterke hardheid is niet kwetsbaar, zodat u langdurig effect kan bereiken.


Een paar:Het beginsel van plexiglas Volgende:Binnendecoratie mag geen gekleurd glas gebruiken