Acryl meubilair

- Jan 15, 2018-

Acryl meubilair


Acryl meubilair verscheen voor het eerst in de Europese ontwikkeling in de jaren 90, tot de 21e eeuw acryl meubilair heeft een aanzienlijke ontwikkeling, high-end hotels, villa's kunnen worden gezien op het gebied van woninginrichting acryl meubilair esthetische interpretatie van de klassieker.


Sinds 1920 produceerde het bedrijf Rohm & Haas in Duitsland het eerste stuk acrylplaat, de toepassing van acrylverf en meer en meer acrylmeubels verschenen voor het eerst in Duitsland.


In 1941 handelt een Duitse ontwerper sieraden in het ontwerp van het plotse zintuiglijke ontwerp, als de acryl kan worden gebruikt als meubelmateriaal dat zeker een perfect ding is, dus het ontwerp van een salontafel met acrylmaterialen voor de ontwerptekeningen, en in drie dagen na het opmaken van de salontafel, en hij zag er hetzelfde uit als het oorspronkelijke uiterlijk is perfect, het gebrek aan structurele ontwerp, en nu acryl meubilair was geboren.


Acryl kan ook worden gebruikt om milieuvriendelijke knoppen te maken. Vanwege de hoge doorschijnendheid, gemaakt van glanzende knopen. Tegelijkertijd te wijten aan zijn sterke hardheid is niet kwetsbaar, dus je kunt op lange termijn effect te bereiken.


Het meeste meubilair op de markt is gemaakt van traditionele materialen zoals houtmaterialen, metalen materialen en glasmaterialen. Het meubilair gemaakt van dergelijke materialen heeft de problemen van hoge kosten, niet-milieubescherming en complexe technologie.

20120223205255_LKLfF.thumb.600_0.jpg

Een paar:Subdivisie Acryl Hotelbenodigdheden Volgende:De kleur en levensduur van het acrylproduct zijn relevant.