Acryl is geworden van de mainstream - plexiglas producten fabriek

- Sep 22, 2017-

Acryl is geworden van de mainstream - plexiglas producten fabriek

Acryl is de binnenlandse markt in de afgelopen jaren, de toestroom van nieuwe materiaal, is de "plexiglas" Engelse vertaling. Vanaf de jaren 90 van de vorige eeuw begon op de Chinese markt, maar deze veertien vijf jaar actief geweest op het gebied van buitenreclame en buiten decoratie, in het interieur veld is erg kort, en in de meest recente periode, begon in de huisindustrie Promotie. Hierover zullen we een kijkje op deze populaire opkomende materialen in het huis decoratie op de verdeling van de unieke charme van het.

Voordelen van goede vorm, niet kwetsbaar, zeer licht en de markt gebruikte glas, in vergelijking met gewone plastic producten, de voordelen van nieuwe materialen, acryl is heel duidelijk. Jin Hengxin acrylplaat Qingdao manager Chen bende zei dat het acryl materiaal een goede lichttransmissie, sterke weerstand, goede plasticiteit en zo verder heeft.

2715271281_1088068313.jpg

"In vergelijking met gewone materialen van kunststof, acryl doorlating is de beste, transparante acrylplaat van licht zelfs beter dan het glas, terwijl in vergelijking met het traditionele glas van dit materiaal, de voordelen van acryl is nog belangrijker, van welke Strong weerstand is de meest voor de hand liggende voordeel. Er wordt gezegd dat in sommige landen wetgeving duidelijk hebben, Kinder activiteiten in het venster van het glas zijn alle vervangen door acrylplaat, het is omwille van zijn sterke weerstand, niet kwetsbaar; acryl ten opzichte van het glas is een ander voordeel is gemakkelijk te verwerken, zachte op 180 ℃, vormgeven, de temperatuur kan worden afgekoeld tot kamertemperatuur kunnen stereotypen. Bovendien, is de acryl materiële dichtheid kleiner dan het glas, veel lichter dan dezelfde hoeveelheid materiaalkwaliteit.

Acryl anti-oxidant is ook beter, niet gemakkelijk om vervorming en verkleuring. Deze voordelen maken het acryl in het thuisvak, wordt veel gebruikt in meubelen oppervlak, badkuip, boekenkast en andere meubelen producten en muur en plafond decoratie.

Het effect van veel kleuren, kunt verschillende effecten creëren

In vergelijking met andere materialen, acryl kostprijs is iets hoger, maar haar kleurtype, kleurtypen en hardheid is hoger dan het glas. Bovendien, voor de verbetering van het huis van de acrylplaat via de ingebouwde verlichting en externe verlichting, respectievelijk zal verschillende effecten hebben. Set de lichtbron van acryl decoratieve oppervlak, zal er zal een beter gevoel van licht, en ingebouwde verlichting, worden de acrylplaat semi-transparante romantische visuele effecten maken.

Het huidige zwart-wit of transparant acryl materiaal wordt veel gebruikt in meubelen, fineer, of als belangrijkste materiaal meubilair. Zoals acryl als het belangrijkste materiaal gemaakt van de bar, bar kruk, Koffietafel, bad, enz., met een goede afwerking, niet brokkelige voordelen. En het huisverbetering decoratieve acryl folie, vaak sloot zich aan bij het verder ontwerpen, zoals de toepassing van sommige modelleren muren en plafonds, enzovoort. "

4460905652_917115955.jpg

De toepassing van afgesneden van het plafond, zijn het gebruik van de afdeling

Op het gebied van interieur, acrylplaat naast het meubilair gebruikt bij de productie of fineer meubilair, maar ook kan worden toegepast op vele aspecten van de huisdecoratie. Bekende designer lied Zhao vertelde Jun verslaggevers dat de permeabiliteit van de acrylplaat en plasticiteit, enz., geschikt voor gebruik in de home partitie klasse decoratie is. "Acrylplaat is gemakkelijk te snijden en snijden, en de kleur van de plaat, kleur en divers, gebruikt in de woonkamer, restaurants en andere gebieden te doen de gegraveerde partitie, niet alleen erg mooi, en transparante landschapskenmerken de visuele uitbreiding zal maken.

Acryl doorschijnend, vaak gebruikt in licht-gerelateerde decoratie, naast een heleboel lampen gemaakt van acryl materialen, zoals DIY mensen kunnen willen ontwerpen hun eigen zoals het uiterlijk; Bovendien, als gevolg van de nieuwe huisverbetering acrylplaat kleur, het effect veel, in het algemene plafond en de muur ook creatief kunnen worden gebruikt.

"Acryl kan worden verspreid en zelfs verspreiden van de lichtbron, in de kamer kan worden gebaseerd op de vorm van het plafond, met verschillende kleuren van de acrylplaat verspreid lokaal, ingebouwde punt lichtbron, het effect is zeer goed." Qu Juan zei hetzelfde, de familie muur kan ook worden gebruikt om deze verandering, dat is, in de muur haalde een holle ruimte, ingebouwde lichtbron, versierd met acrylplaat buiten, niet alleen zal maken de muur wijzigingen het decoratief effect, maar kan ook gebruikt worden als gebouwd- in de muur lamp, uniforme lichtbron, om een ander huis sfeer te creëren. En zoals DIY decoratie eigenaren, kunt u ook kleine stukjes van de acrylplaat, zelf snijden productie van kleine frames en andere decoraties.


Een paar:Introductie van het proces voor de productie van acrylframes Volgende:Acryl bord en glas verhouding, welke voor- en nadelen