Acryl sieraden schermstandaard

- Sep 18, 2017-

Acryl sieraden schermstandaard

Acryl staander, het hoogste bestedingspercentage is waarschijnlijk de elektronica-industrie, en die de meest veeleisende rang, het is nodig te gebruiken van de sieraden tentoonstelling rek.

345-1.jpg

Zoals we allemaal weten, sieraden zelf is een luxe, de rang en de prijs natuurlijk iets waardevol zal zijn. Daarom, als een secundaire sieraden verkoop display, zal selectie en productie eisen hoger zijn dan de algemene product staander veel hoger. Omdat in de sieraden display, de display niet alleen voor de weergave van goederen die zijn geplaatst in de show, maar ook is om de nobele en hoogwaardige goederen.

341-1.jpg

Acryl werd geselecteerd in de weergave van de juwelen van de redenen, waarschijnlijk vanwege de hoge mate van magnetische permeabiliteit, en sieraden en andere licht kunnen worden herhaald met het licht. Goed op de acrylplaat, transparant zonder onzuiverheden, hoge licht dan het glas, sterke en niet gebroken gebroken, eenvoudige vorm, veranderen van vorm, compact en lichtgewicht, makkelijk schoon te maken, gemakkelijk te verplaatsen. Het gebruik van acryl schermstandaard te tonen van sieraden, juwelen kunnen beter uit de slimme kristal, luxe kwaliteit uitstekende resultaten te brengen.


Een paar:Acrylproductie van kleine kennis van acrylfabrikanten Volgende:Productie bereik en materiële soort product reclame display rek