Acryl kennis geletterdheid van de performance en gebruik om te begrijpen

- Jul 27, 2017-


Acryl kennis geletterdheid van de performance en gebruik om te begrijpen

Wat is acryl, in essentie, acryl is een kunststof polymeer materiaal, de naam van de westerse stijl komt uit de Engelse Acryl transliteratie, is een generieke term voor chemicaliën, voornamelijk inclusief monomeer, vel, pellets, hars en composiet.


Plasticiteit is een zeer belangrijk kenmerk van acryl zelf, zodat het kan worden verwerkt in acryllichtboxen, acryl kunstmatig marmer, acrylhars en acrylverf en andere soorten acrylproducten, deze producten zijn hoofdzakelijk door de acrylpellets, vel of hars, enz. Grondstoffen worden verwerkt door verschillende verwerkingsmethoden, en acrylvezels, acrylkatoen en andere synthetische vezels zijn anders.


Wat is de acryl?

3266262756_1213733748.jpg

Misschien vanuit een professioneel oogpunt is het moeilijk om te begrijpen wat het acryl is, dan kijken de eigenaars hoe te weten wanneer een materiaal niet acryl is? Acryl heeft meestal de volgende kenmerken:


1. Het spreken van acryl, het eerste om te vermelden is de hoge transmissie. Acryl heeft ook "kunststof kristal", zei dat het lichte overdrachtssnelheid van maximaal 92% wordt beschouwd als een alternatief voor glasmaterialen. In de vele winkelcentra van de winkelcentra kunnen de acrylplaten worden gezien, beide kunnen duidelijk het uiterlijk van het product zien, schoonheid, maar ook de vernietiging van het puin als glasschade op het product voorkomen.


2. Sterke slagweerstand. Acrylproducten kunnen bestand zijn tegen de impact van gewone zestien keer de prestatie van gewoon glas kan vergelijkbaar zijn met gewoon glas op basis van het gebruik van veiliger;


3. Acrylplaten hoge hardheid. De hardheid van het materiaal heeft directe invloed op de plaat zal krimp vervorming verminderen, en de gemiddelde hardheid van de acrylplaat Moro's hardheid van ongeveer 8,9 graden, waardoor de weerbaarheid is de acrylplaat is een belangrijke eigenschap.


Acryl meubels zijn de meest gebruikte acryl bad en acryl kunststeen countertops. De acryl countertop is een kunstmatige stenen countertop met ultrafijne aluminiumoxide als de vulstof, die in wezen de weerbaarheid en mechanische eigenschappen van het acrylmateriaal heeft. Acryltafel heeft nog twee meer aandacht nodig, zijn hoge temperatuur prestatie en slijtvastheid. Zuivere acryl hoge temperatuur is slechts 120 graden, de hoogste acrylaatentafel tot 90, de hittebestendigheid is niet zo goed als kwartssteen. Dus, het gebruik van acrylplanken, probeer direct contact te vermijden met objecten met hoge temperaturen, voorwerpen met hoge temperatuur plaatsen voordat u de mat plaatst.

3998650858_1533922884.jpg

Momenteel worden de gemeenschappelijke huishoudelijke acrylplanken in het algemeen geïmporteerd door Samsung, DuPont Corian en andere merken, de prijs is over het algemeen delicaat, goedkoop in de 1500-1800 yuan per vierkante meter, duur tot 3000-4000 per niveau.


Wat is Acryl? In het algemeen is Acryl een veel gebruikt plastic polymeer materiaal, is ook een soort plastic, hoewel bekend als een speciale behandeling van plexiglas, maar plexiglas is niet hetzelfde, in vergelijking met plexiglas. Bijvoorbeeld, acryl is meer geschikt voor interieur decoratie materialen.


Een paar:Verwerking van acrylplaat Volgende:Binnenhuisversiering geen gebruik moet maken van gekleurd glas