Acryl label

- Nov 09, 2017-


Veel voorkomende soorten acrylborden


Volgens de vorm is het type acrylplaat gebruikelijk:


1) het bord: de horizontale lengte van de hele schaal is relatief lang, het hele oppervlak wordt gebruikt voor reclameborden, meestal in kleine winkels en grote gebouwen aan de muur.


2) verticale tekens: het gehele aandeel van de verticale lengte is relatief lang, het algemene oppervlak wordt gebruikt als reclameborden.


3) plotselinge vormenteken: de muur van het gebouw is prominent, behalve de negatieve kant, kunnen de voorzijde en de kant van het teken als reclamedrager van de tekens worden gebruikt.


4) gemarkeerde borden op de grond: tekens op het oppervlak van sommige vaste structuren op de horizontale, verticale, driedimensionale tekens.


5) daktype bord: een plaat of een kubusvormige of schuifvormige plaat bevestigd aan of bevestigd aan het dak van sommige gebouwen.


Acrylaat plaat kenmerken


Acryl plaat vanwege het gebruik van nieuwe acryl-materiaal productie, het heeft de kenmerken van gewone borden hebben niet:


1) sterke visuele impact. Acrylmateriaal zelf is glad, transparant, mooi, kan in verschillende vormen worden verwerkt, heeft een sterke visuele impact;


2) weersbestendigheid: panelen bedekt met hoge concentraties UV-absorptiemiddelen, langdurige bescherming tegen weersinvloeden, met niet-vervaging;


3) duurzaamheid: het product heeft een goede bescherming voor de ingebouwde lichtbron en verlengt de levensduur van de ingebouwde lichtbron;


4): slagvastheid van acrylplaat slagvastheid index is 200 keer glas, bijna geen risico om te worden vernield;


5) lichttransmissie: lichtdoorlatendheid tot 93%;

Acrylaat plaat kenmerken


Een paar:Acryl bord en glas verhouding, welke voor- en nadelen Volgende:Hoe is de meest eenvoudige acryl box gemaakt?