Acryl lichtbak classificatie

- Jun 06, 2017-

Acryl lichtbak classificatie

Acryl lichtbak - acryl lichtbak categorie:


1, volgens de kunststof lichtbak van acryl panel vorm anders, kan in het algemeen worden onderverdeeld in:

① kunststof woord lichtbak;

② Zeefdruk lichtbak;

2, volgens de kunststof lichtbak vak vorm anders, de meest voorkomende omvatten:

① rechthoekig kunststof lichtbak;

② vierkant kunststof lichtbak;

③ circulaire kunststof lichtbak;

④ ovale kunststof lichtbak;

⑤ cirkelvormige boog kunststof lichtbak;

⑥ gevormd kunststof lichtbak;

3, blister lichtbak is slechts één van de soorten licht vakken, volgens de lichtbak materiaal en de prestaties in verschillende vormen, in het algemeen: ultradunne licht vak (lichtgeleider lichtbak); Crystal lichtbak; rollende lichte vakken; Aluminium licht vakken.


Shenzhen Ouke acryl manufacturing co, ltd werd opgericht in 2009, het is een uitgebreide onderneming, die al jarenlang in acryl industrie heeft gewijd en heeft veel ervaring in het produceren, onderzoek en ontwikkeling. Over de vijf jaar ontwikkelen, ons bedrijf wordt meer gespecialiseerd en volwassen, ondertussen, werken we samen met enkele beroemde bedrijf, en de kwaliteit van onze producten krijgt ook veel vertrouwen van onze klanten. Verschillende producten Maak uw keuze meer overvloedig, so you ouke Select, wint u de markt. Als u geïnteresseerd in een van onze producten bent, aarzel dan niet om ons te contacteren

Een paar:Wat zijn de belangrijkste modellen van acryl panelen? Volgende:De acrylaat (plexiglas) Lens identiek is aan de Lens van het glas?