Acryl mechanische functie - acrylverwerking

- Oct 12, 2017-

Acryl mechanische functie - acrylverwerking

Het mechanische effect van de prestaties van acrylverf wanneer de ontwerper bij de productie van lichtbakentekens met acrylplaat moet worden gebruikt om de mechanische effecten van materialen te meten, niet alleen rekening houdend met de materiaaleigenschappen van de acrylplaat, probeert hij het gewenste effect te bereiken van het uiterlijk van alle merken.

Voor ontwerpers, bij het overwegen van het gebruik van traditionele materialen zoals metalen, moeten de meeste ontwerpformules aandacht besteden aan de volgende punten:

1. Het materiaal heeft een lineaire spanning / spanning curve

2. Kleine doorbuiging geproduceerd tijdens het laden

Veel thermoplastische materialen hebben meestal geen lineaire spannings- / spanningcurven, maar acryl is op dit punt behoorlijk bevredigend. Voordat u een lichtbak voor een bord gaat ontwerpen, moet u weten wat de maximale verwachte servicetemperatuur is.

Ontwerp stress standaard acrylplaat spanning / spanning curve in het normale bereik van gebruikstemperatuur, de maximale spanning is niet meer dan 1%, in principe lineair. Omdat zelfs onder toelaatbare kruipomstandigheden de voorgestelde ontwerpspanning in aanmerking wordt genomen.

Hier zijn 2 manieren om het probleem van grote doorbuiging op te lossen:

1, de eerste en meest voor de hand liggende methode is het gebruik van deflectie theorie, maar deze methode is vrij complex, en in veel toepassingen, de formules van thermoplastische materialen zijn niet allemaal van toepassing nu.

2, ten tweede, is de geprefereerde methode, die een eenvoudige kleine afbuigingstheorie gebruikt, beschouw eerst de afbuiging kan optreden, de toelaatbare limiet, in plaats van vanuit het oogpunt om rekening te houden met de spanning in het ontwerp, wordt het materiaal veroorzaakt door windbelasting . Deze methode heeft het extra voordeel dat, zelfs onder windbelastingen, het logo in een goed uiterlijk kan worden gehouden en niet gemakkelijk door het montageframe kan worden afgeblazen.

Bij de productie van grote lichtbak, moeten we rekening houden met de windbelasting op de gevel, we moeten de intrekbare marge behouden, niet alleen om de normale gebruiksomstandigheden te overwegen, maar ook het gebruik van lichtbakken in overweging nemen, wat erg belangrijk is. In de meeste landen zijn er nationale normen voor het ontwikkelen van identificatie van windbestendige dragers.

De regel is dat de uiteindelijke doorbuiging de dikte van het materiaal niet zal overschrijden. Omdat in deze lage buigstatus de spanning op het materiaaloppervlak als gevolg van de spanning erg klein is.


Een paar:Acryl display plat kleurkeuze, weet je dit? Volgende:Dus goede parfum laten zien, weet ik zeker dat u niet wilt missen