Acryl display-rack diversiteit op de mobiele telefoon

- Jun 11, 2018-

Er zijn veel soorten mobiele telefoons op de markt en er zijn veel display-rekken voor mobiele telefoons. De meeste mobiele telefoondisplays zijn gemaakt van acryl.

Acryl is plexiglas. Het heeft een hoog licht, weersbestendigheid en sterke plasticiteit, lichte materialen, prachtige land, geliefd bij de meerderheid van de consumenten. En acrylproducten kristalhelder, het gebruik van plexiglazen displaystandaard kan het product aanzienlijker maken, meer in het oog springend.

Het gewone acryl is transparant, wit en zwart. Natuurlijk kan het ook een verscheidenheid aan kleuren hebben, zoals rood, oranje, geel, groen, blauw-violet en kleurrijke kleuren.

Op verschillende kleurenschermen kan de stijl van de mobiele telefoon anders zijn. Transparante acryl-displaystands zijn het meest. Omdat het transparante presentatierek zijn kristalhelderheid maximaal behoudt, kan het het licht voldoende laten springen voor elke positionering. Het melkwitte telefoonscherm ziet eruit alsof het eleganter en milder is, het een soort intimiteit kan geven; zwart is aantrekkelijker kleuren, kalm en plechtig; rode mode is mooi, groen en jeugdig en levendig; blauw levendig. . .

Acryl displayrekken voor mobiele telefoons zijn ook gevarieerd in vorm, niet alleen in cirkelbogen maar ook in handpalmen.

Kortom, plexiglas display stands zijn gevarieerd. Zolang je kunt denken aan de vorm en kleur, kan acryl het laten zien.

acrylic cell phone holder5_副本.jpg

Een paar:Acryl producten verdraaien wanneer spuitgieten, vervorming hoe te doen? Volgende:Prachtige acryl roos bloembak