Acryl mobiele telefoon display staan diversiteit

- Aug 22, 2017-

Acryl mobiele telefoon display staan diversiteit

Winkelcentra in de mobiele telefoon is een grote verscheidenheid, toont het display van mobiele telefoons is ook veel. Allermeest naar de mobiele telefoon display rek is gemaakt van acryl.

Acryl is plexiglas. Het heeft een hoge glans, weatherability, en plasticiteit, lichte materialen, mooie aarden, door het grote aantal consumenten liefde. En acryl producten kristalhelder, het gebruik van plexiglas display staan om producten te maken meer kwaliteit, meer in het oog springende.

Gemeenschappelijke acryl, transparant, wit, zwart, natuurlijk, het kan ook zijn een verscheidenheid van kleuren, rood oranje geel groen en blauw en paars, kleurrijke kleuren kunnen hebben.

Andere kleur schermstandaard prima overweg met verschillende stijl van GSM-positionering. Staander van transparant acryl mobiele telefoon is het meest. Omdat de transparante display om de hoogste graad van haar kristal heldere, maken het licht volledig springen, geschikt voor elke positionering. Melkachtig wit mobiele telefoon display rek ziet er elegant en zo veel, kunnen geven een soort intimiteit; zwart is de charme van de meer charmant, rust en plechtige; rode mode mooi, groen jeugdig en levendig; blauwe vitaliteit. De het

Acryl mobiele telefoon staander in de vorm van een scala aan, niet alleen kan worden circulaire boogvormige hart kan ook worden gemaakt in de vorm van de palm.

Kortom, is de staander plexiglas gevarieerd. Zo lang als je aan de vorm en kleur denken kunt, kan acryl worden weergegeven.


Een paar:De technologische eigenschappen van het acrylblad Volgende:Hoe plak plexiglas zonder bellen?