Acrylbewerkingen voor fotolijstverwerking

- Jun 12, 2018-

Acryl fotolijst in vergelijking met het traditionele houten frame heeft het grootste voordeel: Acryl fotolijst genoeg eenvoudig en stijlvol, dus het zal de aandacht van de jonge mensen van het moment zijn. En wij Shenzhen Aoke Organic Glass Products Co., Ltd. is een van de protagonisten van het acrylframe.

Vandaag zullen we de verwerkingstechnologie van acryl frame analyseren:

1, in de eerste plaats, volgens de bepaalde grootte van het materiaal, omdat de huidige markt de meest gangbare afmeting van acrylplaat is 2440x1220 mm, en we moeten een goede vorm, kleur, kleur enz. Van acryl maken om het te snijden, van Natuurlijk, alles De eerste stap in de productie van acrylproducten is om de vorm van het product te bepalen door materialen te snijden, niet alleen acrylframes.

2. Polijsten: het frame van het acrylframe dat werd gesneden maar niet werd verwerkt, is erg ruw. Op dit moment is het halffabrikaat van het acrylframe niet alleen mooi en gemakkelijk om de hand te krassen, maar het halffabrikaat van het gepolijste acrylframe kan niet alleen zichzelf verbeteren. De helderheid kraakt niet gemakkelijk de hand van de gebruiker op hetzelfde moment.

3, boren: Acryl fotolijst maakt gebruik van een sterke magnetische en ad nail deze twee manieren om een effect te bereiken, waarbij het acryl frame in het productieproces vereist een paar gaten, hoeveel gat, alleen om de toekomst van magnetische of reclame nagel te vergemakkelijken installatie.

4. Bevestigingsmagneten: Boren, de volgende stap is om de magneet in het gat van het acrylframe te drijven, omdat het gat van het acrylframe is ontworpen volgens de diameter van de magneet, dus het zal moeilijk zijn om in te leggen, alleen met de rubberen hamer Zachtjes tikken, relatief gezien, vereist dit proces meer zorg.

Acrylic block photo frame (2).jpg

Een paar:duidelijke op maat gemaakte acrylboxen Volgende:Acrylgroei in één maand