Acryl foto frame productie

- Jul 29, 2017-

Acryl foto frame productie

Acryl is de interpretatie van een plexiglas, in vergelijking met gewone materialen van kunststof, acryl doorlating is zelfs beter dan het glas het beste, transparant acryl blad van licht. En vergeleken met de traditionele glas van dit materiaal, de voordelen van acryl is zelfs meer prominente, waarin de sterkste weerstand is de meest voor de hand liggende voordeel. Het gebruik van acryl frame is dus de keuze van de meeste mensen, dit artikel, voor iedereen in te voeren van de acryl frame-productie van de relevante kennis.

High-quality-clean-acrylic-photofunia-frame.jpg

Wat is acryl fotolijst:


Vóór de invoering van de acryl frame, is Xiao Bian eerste om u te vertellen wat het acryl frame.


Acryl wordt ook wel PMMA of sub kracht. Zijn Engelse acryl Chinese naam, vertaling is eigenlijk plexiglas. Heeft een goede transparantie, chemische stabiliteit en weersbestendigheid, gemakkelijk te verven, gemakkelijke verwerking, mooie verschijning, in het echte leven heeft een breed scala van toepassingen. Acryl fotolijst is gebaseerd op acryl als het belangrijkste materiaal gemaakt van frame producten.


Acryl foto frame productieproces:


Snijden

Lasersnijden is een contactloze snij-methode, de Lasergesneden kan een verscheidenheid aan patronen, woorden, enz., de technologie is dat het gebruik van laser bestraling van de lichtbundel naar de acryl oppervlakte van het vrijkomen van energie is het smelten van de acryl plaat, het gebruik van laser snijden methode kan worden exact snijden complexe vorm van het materiaal, het snijden materiaal hoeft alleen te doen polijsten.


Ponsen

Boren machine boren: de acryl positie op de tekeningen te bepalen van de locatie en ga naar de hole.

CNC punch: het gebruik van de machine boren is erg handig, alleen moeten we de computer gebruiken op de schaal gemarkeerd boven de grootte van de kaart zal worden gedaan op de computer in de CNC-machine binnen de machine draait automatisch om te werken.


Gepolijst

Klanten behoefte aan kwalitatief hoogwaardige producten voor het product te doen polijsten is dit proces via de traditionele slijpen, doek rond polijsten te bereiken.

Polijst methoden zijn: 1. het wiel van de traditionele doek oppoetsen van methode 2. Fire polijsten methode 3. Diamant polijsten methode


Terugspoelen

Acryl buigen kan door middel van verschillende methoden kan worden bereikt, meer dan een aantal acrylplaat op een set van het buigen van de machine en stereotypen op de thermische eigenschappen buigen. De overgrote meerderheid van de buiging is een enkele of parallelle lijn van de hete buigen, bukken hoek kan worden gebaseerd op stereotypen om de hoek.


Hechting

Hechting is een zeer veeleisende proces, niet alleen om de positie van de uitlijning, de stevigheid van de producteisen zijn ook zeer hoog.


Vergadering

Montage is niet een kwestie van gedachten, het is een combinatie van meerdere accessoires tot een compleet product. Het eindproduct kwaliteitstests, te kloppen, de product verpakking fabriek.


Een paar:Zeefdruk Plexiglas verwerking Waarom crack? Volgende:Hoe om te gaan met de kras merken op acryl schermstandaard