Acryloefening

- Jul 13, 2018-


Acryloefening

 

Acryl profiteert van het gemak van verwerking, dus het verwerkt niet alleen op verschillende manieren, maar het bereikt ook dezelfde resultaten via verschillende verwerkingsmethoden. Laten we dan praten over dit mysterie over de manier waarop acryl wordt verwerkt.

De eerste is de verbindingsmethode. De zogenaamde hechting betekent dat het plexiglas in een bepaalde vorm wordt gesneden en vervolgens op een plat oppervlak wordt geplakt. Dan heeft deze methode een handmatige bediening nodig, en Ouke Plexiglass Products Co., Ltd. is in de industrie beroemd om zijn hoge handmatige verbindingstechnologie.

De hete persmethode verwijst naar een heet persend type in een vorm na het verwarmen van het plexiglazen vel. Het handwerk gemaakt door deze modelleringsmethode heeft de kenmerken van volledige lichaamsvorm, vloeiende curve en sterk driedimensionaal effect en heeft het effect van reliëf. De matrijs voor heet stampen kan worden gevormd door hout en slib, en vervolgens worden de gegoten lood- en gipsmaterialen gebruikt als de mannelijke en vrouwelijke vormen en kan het plexiglas worden geperst en gevormd na verwarming.

De mozaïekregel verwijst naar het snijden van de plexiglazen blokken van verschillende kleuren in de vereiste geometrische figuren, die zijn ingelegd en gesplitst op de bodemplaat. Deze methode vereist strikte splicing, scherpe randen en hoeken, en kan een sterke kleur krijgen, maar deze is naadloos.

De verticale maalwerkwijze houdt in dat het staafvormige plexiglas of het dikke plaatvormige plexiglas wordt verbonden en direct wordt geslepen en gepolijst op het slijpwiel. De ambachten gemaakt door deze methode zijn vergelijkbaar met een soort van sculpturen, en ze zijn samengesteld uit kleurrijke oppervlaktevormen om een uniek artistiek beeld te vormen.

De maalwerkwijze is om het plaatvormige plexiglas samen te overlappen en te plakken en vervolgens de sectie direct in vorm te snijden. De ambachten gemaakt door deze methode kunnen in kleur worden gewijzigd en kunnen een eenvoudig en natuurlijk effect bereiken.

Een paar:Wat is de dikte van de acrylplaat? Volgende:Acryl voordeel