Acrylproductie van kleine kennis van acrylfabrikanten

- Sep 05, 2017-

Acrylproductie van kleine kennis van acrylfabrikanten

Acrylplank kan worden verdeeld in het productieproces kan worden verdeeld in Mitsubishi bord en Guangshun bord, Mitsubishi plaat en Guangshun bord zijn beide transparante en relatief hoge weerstand van een bord, vervaardigde producten vrij hoog, enigszins beter dan Guangshun bord, maar de prijs is familielid. Bovendien is het casting- en extrusie-casting-type plaatprestatie beter dan het extrusie-type. Het casting-type vel wordt voornamelijk gebruikt voor beeldhouwkunst, decoratie, ambachtelijke productie, extrusie-type wordt meestal gebruikt voor reclametekens, kisten en andere productie, nu Ouke acryl professionele fabrikanten van fabrieken om u voor te stellen aan de mechanische prestaties van acryl.

Wanneer de meester een acrylplaat gebruikt, is het belangrijk om de mechanische eigenschappen van het gebruikte materiaal te meten. Acryl als een soort decennia van hoogwaardige plastic materialen, in de afgelopen jaren met zijn productie, is de verbeteringstechnologie verbeterd. In de steeds veranderende reclame-industrie kan de marktpositie van het merk als bloeiend worden beschouwd. Acrylborden kijken naar een nieuw, divers design, dwingend, en begrijpen geleidelijk de groeiende high-end lichtbox tekens marktaandeel, en worden het favoriete merk van veel bekende bedrijven.

Bij de productie van grote lichtbakken, om de wind van de windbeer te overwegen, moet u het evenwicht achterlaten, niet alleen om de normale gebruiksomstandigheden te overwegen, maar ook het gebruik van lichtboxen te overwegen, wat erg belangrijk is. In de meeste landen zijn nationale normen ontwikkeld voor het opbouwen van tekenen van weerstand tegen luchtvaartmaatschappijen. Lichtbakmateriaal is gelijk aan het equivalent van de basis van het gebouw, de materiaalkeuze is correct, het betekent dat de helft van het succes.

Voor ontwerpers, bij het overwegen van het gebruik van traditionele materialen, zoals metaal, de meeste ontwerpformules om de volgende punten op te merken:

1 heeft het materiaal een lineaire spannings- / spanningscurve

2, in het laadproces gegenereerd door de kleine afbuiging

Veel thermoplastische materialen hebben meestal geen lineaire spannings- / spanningscurve, maar het acryl is op dit punt nogal bevredigend. Voordat u een bord aanmaakt, weet u de maximale verwachte temperatuur.


Een paar:Plexiglas display rack waarom kan een warm display worden - Shenzhen plexiglass producten Volgende:De voordelen van acryl vis tank