Acryl producten-spuitgieten wanneer er zijn kromtrekken, vervorming hoe te doen?

- Aug 30, 2017-

Acryl producten in de verwerkingstijd wordt waarschijnlijk weergegeven kromtrekken, vervorming van de situatie, een dergelijke situatie wanneer we doen moeten, Ouke professionele acryl producten verwerken achttien jaar ervaring om u te vertellen hoe dat te doen.

1, als het wordt veroorzaakt door vervorming van de vervorming, kunt u het verhogen van het aantal putters of gebied op te lossen, kunt u ook de strippen helling om het doel te bereiken.

2, als de koeling methode niet nodig is, waardoor er onvoldoende koeling tijd of ongelijke koeling, dan alleen nodig om de koeling tijd aan te passen de koeling methode kan worden.

3, als de voorwaarden van de vervorming door residuele stress veroorzaakt door vervorming veroorzaakt, kunt u proberen te verbeteren de schimmel en schimmel uniformiteit van de temperatuur, de druk van de injectie te verminderen en de hars temperatuur, of het gebruik van de methode om te elimineren stress gloeien.

4, als de krimp van de molding veroorzaakt door vervorming kan alleen corrigeren het ontwerp van de schimmel. Aandacht besteden aan het onderhouden van de consistentie van de wanddikte van het product.


Een paar:Acryl bestuur classificatie Volgende:acryl cosmetische showcase is duurzaam