Acrylproducten moeten de voorzorgsmaatregelen kennen

- May 11, 2018-

Ten eerste is de thermische vervorming van gewone organische glasplaat stabiel op ongeveer 100 graden, dus let op deze temperatuurwaarde bij gebruik van plexiglasproducten, zoals de temperatuur die bij continu gebruik niet hoger dan 90 graden mag zijn.

Ten tweede is de hardheid van het oppervlak van organische glasproducten gelijk aan die van aluminium, dus zorg er voor dat er geen krassen op het oppervlak komen tijdens het gebruik of de acrylverwerking . Als deze bekrast is, kan deze door polijsten hersteld worden naar het originele glanzende oppervlak.

 

Ten derde, in de lichte kras of elektrostatische adsorptie stof veroorzaakt door de acrylproducten vervaagd of onrein kan 1% zeepwater in de zachte doek gebruiken met het schoonvegen.

 

Ten vierde, dit is het detail dat moet worden opgemerkt in het assemblageproces van de acrylproducten . Omdat de acrylplaat een bepaalde uitzettingscoëfficiënt heeft, moet bij de montage rekening worden gehouden met de thermische uitzetting en samentrekking van de acrylplaat . Er moet een flexibel spatiebereik zijn.


Een paar:Acryl-beeldschermlijsten wissen Volgende:Waarom acryl Uv-drukproduct kiezen