Acryl producten verwerken van negen grote processen

- Jun 16, 2017-

Acryl producten verwerken van negen grote processen

 

Er is een soort materiaal op aarde, acrylaat (plexiglas) genoemd. De geschiedenis van de opkomst van acryl is een honderd jaar oud. Acryl toepassingen zijn zeer uitgebreid, zoals de bouw, industriële installaties, commerciële producten, tentoonstellen van culturele producten. Evenals in alle uithoeken van ons dagelijks leven zal gebruiken acryl staander, zoals auto-deuren en ramen, ramen deuren, tekenen, enzovoort. Zo lijkt het dat het gebruik van acryl veel meer is. Zoveel mensen gevraagd, dus hoe goed de dingen zijn gemaakt van het? Ik zal u antwoorden hieronder.


Kijk naar het stroomschema algemeen acryl product verwerking, en dan op zijn beurt het uitleggen van de verschillende schakels van de verwerking.

 

Open materiaal - graveren - ponsen - polijsten - bijsnijden - hot buigen - zeefdruk - scheur papier - lijmen (verpakkingen).


 Boven is het hele proces van acryl verwerking. We komen hier om te praten over elk proces te doen?

 

1. open materiaal: acryl te openen van het substraat met acryl persen voor snijden molding, waar de eerste op de hoogte van de grootte van de acryl verwerking is hoeveel? Gewoon om te kunnen nauwkeurig open materialen, Voorkom verspilling van materialen.

 

2.Carving: acrylplaat na het materiaal en vervolgens conform de vorm van acryl producten die nodig zijn voor de initiële gravure van de acryl plaat, waardoor het een andere vorm van de product eruit.

 

3.punching: deze stap vereist dat de noodzaak voor sommige van de acryl producten in het product als de behoefte aan kleine gaatjes, dus je moet de acryl producten voor boorwerkzaamheden nodig.

 

4.Polishing: na de eerste paar stappen gedaan, semi-afgewerkte producten van acryl relatief ruw, mooie graad van minder dan eenvoudig te krabben van de hand. Moeten worden gepolijst voor verwerking, polijsten kan worden onderverdeeld in slijpen wiel polijsten, het doek wiel polijsten en het vuur gooien. Er zijn verschillende polijsten methoden vereist afhankelijk van het product.

 

5.trimming: de voorkant van het materiaal op het acryl uitsnijden en snijwerk verwerking, de halffabrikaten blad van de rand van de ruwe, het is noodzakelijk om trim de rand van de acryl verwerking, waar de noodzaak om trimmer.

 

6. tear papier: van het oppervlak van het acryl oppervlak zijn bedekt met een beschermende papier om te voorkomen dat vervoer slijtage. Met deze stap, zal het eindproduct moet het oppervlak van de beschermende papier scheuren.

 

7.rewinding: om te verwerken de acrylplaat tot verschillende afgewerkte producten, is het noodzakelijk om te buigen van de halffabrikaten in een andere shape door buigen de krullen van de halffabrikaten. De methode van hot-buigen is onderverdeeld in gelokaliseerde buigen en buigen. Vindt u technische informatie over acryl buigen.

 

8. zeefdruk: sommige klanten zal dit verzoek, na het eindproduct in de zijde tot de tekst of het LOGO van het bedrijf, of sommige propaganda deze stap zal gebruiken, en zeefdruk methode kan worden onderverdeeld in monochroom zeefdruk en vier zeefdruk.

 

9.Adhesive, verpakking: tot slot de acrylaat delen van de verschillende producten gemonteerd om te voltooien de voorafgaand aan het vervoer verpakkingsproducten. Dit is ook het laatste proces van het proces van acryl. 

Technische Tips: Volgens de methode van molding acryl producten kan worden onderverdeeld in de volgende:

 

1. thermoforming

 

2. extrusie molding

 

3. de spuitgieten

 

4. mechanische verwerking


 

In feite: acrylaat plexiglas is, wordt veel gebruikt in ons dagelijks leven. Voor de gedetailleerde verwerking van acryl producten, maar ook volgens het eigenlijke productieproces. Is de verwerking van acryl producten in de belangrijke 9 stappen, meer gedetailleerde technische informatie gelieve bestuderen de waarheid boven verschillende stappen.


Een paar:Praten over plexiglas sieraden schermstandaard Volgende:Inleiding tot de vijf structuren van plexiglas