Acryl producten scherm afdrukken LOGO gemakkelijk te wissen?

- Oct 28, 2017-

Acryl producten scherm afdrukken LOGO gemakkelijk te wissen?

Toen ik een consultant consultant was, vond ik dat vele klanten die alleen de acryl materialen industrie had gecontacteerd zou vragen, "is dit LOGO gemakkelijk wissen?" ". Vandaag, unified OUKE voor iedereen universele over acryl producten scherm afdrukken vragen:

In feite, acryl van de essentie, is een soort kunststof, het oppervlak is gemakkelijk te bevestigen aan vette verf. Zolang niet opzettelijk nemen scherpe objecten te krabben deze LOGO, zal in het algemeen niet dalen. Dus, is er een manier om het effect van zeefdruk verbeteren?

Vanwege de verf afdrukken is gewend olieachtige stoffen, en acryl polymeer zelf bestaat uit kunststof, oppervlak hechting is slecht, vooral die olie acryl oppervlak, heeft een grote invloed op het afdrukken effect. Daarom moet het oppervlak van de acrylplaat worden gereinigd voordat u gaat afdrukken.

De 2. is dat de eenvoudige scherm drukinkt bijlage op het oppervlak van de acrylplaat, zodat het afdrukken effect tot op zekere hoogte afhankelijk van de kwaliteit van de inkt, tekenen met echte geïmporteerd, een beter effect van afdrukken kunt maken.

3. het toevoegen van goede deel van het genezen van de agent, kan verbeteren de droogtijd van de verf, het effect van zeefdruk verbeteren.

DSC_0144.JPG

108-1.jpg

Een paar:Toepassing van plexiglas producten in de bouwsector Volgende:Acrylplaat.