Acryl producten, ultradunne lichtbak functies en installatiemethoden - plexiglas verwerkingsbedrijf

- Oct 12, 2017-

Acryl producten, ultradunne lichtbak functies en installatiemethoden - plexiglas verwerkingsbedrijf

Een heleboel mensen willen weten hoe te installeren van plexiglas, organisch glas en ultra-dunne lichte vakken. Bij de installatie of het onderhoud van acryl lamp vakken, acryl, ultradunne lamp box, moet u allereerst de plaat acryl lichtgeleider zonder schade behouden.

Hoe laat moet ik volgen ingebruikzijn?:

1, in de verwerking, de productie en het transport van plexiglas plaat, moeten zeer voorzichtig zijn, teneinde de versnippering van de lichte plaat. Als u nodig hebt voor het opslaan van de lichtgeleider plaat voor een lange tijd, kunt u het te plaatsen op een droge, netjes en opgeruimd plaats.

2, indien er vingerafdrukken of stof hechting in de lichtgeleider plaat oppervlaktereiniging de lichtgeleider plaat, zacht textiel moet gebruiken na NAT doekje. En draag katoenen handschoenen om te voorkomen dat eventuele sporen van vingerafdrukken en krassen op het oppervlak van de ster lichtgeleider van bestuur.

3, bij het verwijderen van de beschermende film op het oppervlak van de lichtgeleider van bestuur, gebruik geen scherpe toestellen. 4, de lichtgeleider plaat in het installatieproces moet voorzichtig behandeld worden, aandacht besteden aan veiligheid.

Acryl ultradunne lamp vak functies:

1. meer handige installatie en eenvoudige en snelle vervanging van het licht;

2., het licht is meer uniforme, compleet vlakke licht output;

3. ziet er mooier: geavanceerde optische ontwerp, om ervoor te zorgen dat dia's uit de warmte en gele lampen.

4., zelf meer energiebesparing: minder dan het zelfde gebied van traditionele lichtbak met behulp van de lichtbron, macht opslaan van meer dan 80% bedraagt;

5. meer milieuvriendelijk: meer dan 95% van de materialen kan worden gerecycleerd;

6., het gebied is relatief dun: slechts 1/4 van de traditionele licht vak dikte, economische en mooi.


Een paar:Zijn acryl Meubelbeslag duur? Hoeveel belasting? Volgende:Acryl fabriek, weergeven in het acryl frame op het scherm multi kleur patroon