Acryl producten verdraaien wanneer spuitgieten, vervorming hoe te doen?

- Jun 27, 2018-

Acryl producten dreigen te worden verwrongen en vervormd wanneer ze worden verwerkt. Wat moeten we doen als een dergelijke situatie zich voordoet? OUKE is gespecialiseerd in het produceren van acrylaat producten voor 18 jaar om u te vertellen wat te doen.

acrylic makeup organizer (4)_副本1.jpg

1. als de vervorming wordt veroorzaakt door slechte schimmel vrijkomen, verhogen het nummer of het gebied van putters het probleem op te lossen. U kunt ook instellen dat de ontwerp-hoek om het doel te bereiken.

2. Indien de koeling methode niet juiste, resulterend in onvoldoende koeling tijd of ongelijke is koeling, enkel verhoging van de koeling tijd en aanpassen van de koeling methode.

3. als vervorming wordt veroorzaakt door residuele stress veroorzaakt door molding voorwaarden, proberen om de druk van de injectie en verhoging van de temperatuur van de hars door het verhogen van de temperatuur van de schimmel en zelfs de temperatuur van de schimmel, of een onthardende methode om te elimineren de stress.

4, als de krimp van de molding veroorzaakt door vervorming kan alleen wijziging van het ontwerp van de schimmel. Aandacht besteden aan de consistentie van de wanddikte van product.

Een paar:Acrylgroei in één maand Volgende:Acryl display-rack diversiteit op de mobiele telefoon