Acryl schuren papier handdoek box

- Oct 28, 2017-

Acryl schuren papier handdoek box

Kies het weefsel vak, is het raadzaam acryl materiaal! Kristal helder bestuur, eenvoudige, hoogwaardige matte board, low-key, ongewone white-board, kleur alles.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in acryl productie voor 8 jaar! De acryl weefsel vak, acryl voedsel box, acryl display doos heeft een schat aan productie ervaring.

Hier is een klein beetje voor u te voeren a: hoogwaardige mat handdoek vak.

Acryl weefsel vak, wit mat oppervlak, een transparant materiaal, de aanraking van het hart, de belangrijkste producten samen zijn gebonden door het buigen van de uiteinden, vermindert het punt van de hechting van de producten, de meer high-end, hoge sterkte magneet verbonden door de onderste verdieping, weefsel vervangen handiger! Kailike in elk detail van het product zijn beter dan een meer perfecte klant voorstellen!

Het bedrijf is op maat gemaakte type! Alle producten zijn maatwerk en geen voorraad of voorraad, wij steunen toewijzen van aangepaste, monster op bestelling, op maat aangepast. Geen maat, geen maat? Het maakt niet uit. Onze designer ontwerpen voor u!

6359372350735258736451773.jpg

Een paar:Hoe te knippen acryl plaat? Plexiglas in plakkerig wanneer aandacht moet besteden aan het probleem opnemen? Volgende:De details die niet kunnen worden genegeerd bij het aanpassen van de acryl display rek