Acrylplaat.

- Nov 17, 2017-

De naam van de Engelse Chinese acryl Acrylics, om een Chinese acryl, Akley te noemen. Verzamelnaam voor acryl en methacrylzuur chemicaliën. Zij omvatten monomeren, platen, pellets, harsen en composieten. De acryl plaat is polymeervorm door methylmethacrylaat monomeer (MMA), oftewel organische spiegelglas polymethylmethacrylaat (PMMA) methacrylaat. Het is een organisch glas verwerkt door speciale proces. De reputatie van "plastic queen". Acryl onderzoek en ontwikkeling, is reeds meer dan 100 jaar geschiedenis.

Verwerken prestaties bewerken
Acryl board heeft het kristal transparant, lichte doorlating van meer dan 92%, met kleurstof gekleurd acryl board heeft een goede kleur rendering effect, bovendien, acryl board: uitstekende weersbestendigheid, hoge oppervlaktehardheid en Oppervlakteglans en beter weerstand tegen hoge temperaturen. Acryl plaat heeft goede verwerkingsprestaties, volgens het productie proces kan worden onderverdeeld in gieten en extrusie type twee. Het kan gebruikt worden voor thermoforming (inclusief molding, blow molding en vacuüm zuigkracht), en ook in machinale verwerking, zoals boren, auto wassen, knippen, enz... De mechanische snijden, schrapen en gravure gecontroleerd door microcomputer niet alleen de machinale bewerking precisie sterk verbeteren, maar maken ook meer prachtige patronen en vormen dan de traditionele manier. Daarnaast kunnen de acryl plaat gebruikte lasersnijden en laser graveren, de ongewone effecten produceren van producten.
Hardheid is een van de belangrijkste parameters die het productieproces kunnen reflecteren en technologie van gieten acrylplaat, en het is een belangrijke schakel in de kwaliteitscontrole. Hardheid kan reflecteren de zuiverheid van de grondstof MMA, verwering weerstand van de plaat en weerstand tegen hoge temperaturen. Hardheid direct bepaalt of de plaat zal krimpen buigen vervorming, oppervlak scheuren enzovoort bij de verwerking. Hardheid behoort tot de harde indexen te beoordelen van de kwaliteit van de acrylplaat. Gieten van acryl plaat heeft de hoogste hardheid index gemiddelde Daluoshi hardheid van 90 graden.
Acryl bestuur en uitstekende weersbestendigheid, vooral in outdoor, in andere kunststof kroon, en heeft een goede oppervlakte hardheid en glans, verwerking van plasticiteit, kan worden gemaakt in een verscheidenheid van vormen en producten die nodig zijn. Er zijn vele soorten van platen, die rijk aan kleur zijn (met inbegrip van doorschijnend stalen), en de andere is dat de dikke platen kunnen nog steeds hoge transparantie behouden.Acrylic sheet

Een paar:Acryl producten scherm afdrukken LOGO gemakkelijk te wissen? Volgende:Zijn acryl Meubelbeslag duur? Hoeveel belasting?