Acryl Tissue Box

- Jul 19, 2017-


Acryl Tissue Box


In de vorige generatie is de acryl weefsel handdoek vak cilindrische vorm, na de classificatie van verschillende plaatsen met het gebruik van papieren handdoekjes, de rol van verschillende, maar ook een heleboel soorten. Hier zijn we hier om te praten over het plein pompen papier handdoek vak. Vierkant papier handdoek vak acryl om materiaal te gebruiken, na het verlijmen, volgens het gebruik van acryl plaat kleur, transparantie, voor hotels, thuis, super zakenwijk.


acrylic tissue box.JPG


Acryl weefsel box is een van onze meest gebruikte dagelijkse levensbehoeften, geschikt voor vele gelegenheden, zoals: woonkamer, auto, hotel, openbare plaatsen, enzovoort. Weefsel dozen zijn meestal de bovenkant van de doos te openen van een pick-up en ontworpen om het openen van de deksel. Doorzichtig acryl materiaal, transparante kleur acryl handdoek vak heeft een kristalheldere textuur, maar ook om de hoeveelheid papieren handdoeken erin te wijzigen is gemakkelijk te zien. Meer waardig van nadruk is gebaseerd op het gebruik van de scène, het deelvenster kan apart gebruikt worden ontwerp, met de terugtrekking van papieren handdoekjes en de daling van het natuurlijke, kan worden vastgesteld papieren handdoeken, gemakkelijk te trekken.


Een paar:Acryl Printer - acryl Printer voordelen Volgende:Nieuw product Helder Acryl Didplay Staan voor Basketbal en Cup