Toepassing van plexiglas producten in de bouwsector

- Nov 11, 2017-


Organisch glas is een belangrijk thermoplast, ontwikkeld met transparantie, stabiliteit en weersbestendigheid, gemakkelijk aan vlek, gemakkelijke verwerking, mooie verschijning, wordt veel gebruikt in de bouwsector.

In het aspect van het platform, worden organische glazen producten en plexiglas profielen voornamelijk gebruikt binnen verlichting, daken, daken van schuurtjes, trappen en indoor wandpanelen. In de afgelopen jaren is de toepassing van biologische glas in de schaduw van de verlichting en lampen van de auto van Expressway en hoogwaardige road ook erg snel. Met de stad restaurants, hotels en luxe woningbouw, lichte body van de snelle ontwikkeling van de biologische extrusie glasplaten gemaakt van verlichting met de algehele structuur van hoge sterkte, licht gewicht, hoge lichtdoorlatendheid en goede veiligheid prestaties, in vergelijking met de verlichtingsinrichting anorganisch glas heeft grote superioriteit.

Op dit moment, hebben de Verenigde Staten en Japan dwingende bepalingen in de wet, de primaire en middelbare scholen en kleuterscholen moeten organisch glas. Met de voortdurende verbetering van China's recht, naar verwachting in de nabije toekomst zal de overeenkomstige bepalingen. Op hetzelfde moment, versnellen het tempo van de bouw van de stad in ons land, gemaakt van plexiglas plexiglas plexiglas straatnaamborden, verschijnt reclame licht vakken en organische glazen booth ook in een groot bedrag, zodat de organische glazen ontwikkeling ruimte zeer groot is, zeer brede marktvooruitzichten.

blob.png

Een paar:De rol van kleur in de staander Volgende:Acryl producten scherm afdrukken LOGO gemakkelijk te wissen?