Zijn acryl Meubelbeslag duur? Hoeveel belasting?

- Oct 23, 2017-

Zijn acryl Meubelbeslag duur? Hoeveel belasting?

Acryl meubelen accessoires voet moet zeggen is één van de jaren dit materiaal van meubilair accessoires plint meubelen accessoires kopen meer consumenten in de zolen van de voeten, dus de acryl meubelen accessoires prijs voet is consumenten zijn meeste bezorgd over, dus acryl meubelen accessoires prijs duur voet? Vandaag met de kleine series te specifiek begrijpen de acryl Meubelbeslag voet prijsinformatie, voor uw referentie.

Een korte inleiding van acryl Meubelbeslag

100% pure acryl materialen in vergelijking met de traditionele naast hoge helderheid onvergelijkbare, er zijn de volgende voordelen: volledige kleur, driedimensionale gevoel van sterke, hoge hardheid, goede taaiheid, niet gemakkelijk te beschadigen, en herstellen, kan voldoen aan de verschillende smaken van de uitoefening van individualiteit. Het Meubelbeslag gemaakt van 100% zuiver acryl zijn niet alleen prachtig en duurzaam, maar hebben ook de functie van de bescherming van het milieu.

Twee, over offerte

Acryl Meubelbeslag volgens de kwaliteit van de materialen, verwerken en voet grootte verschilt, zijn de prijzen hoog of laag, van tien tot duizenden dollars, hebben. We willen in het algemeen de kailike, het beste gebruik van binnenlandse acryl materiaal, door continu onderzoek procesverbeteringen, 10 cm lange kalebas vormige 2000 prijs 16 yuan/maand, 15 cm ronde 1000 prijs 24 yuan/maand; 40 cm rechthoekige 1000 prijs 50 yuan/maand.

Drie, hoeveel acryl belasting?

De relatieve molecuulmassa van organisch glas is ongeveer 2 miljoen, is een lange keten polymeer verbindingen, en de vorming van moleculaire keten is erg zacht, dus organisch glas met relatief hoge intensiteit, capaciteit 200 keer van glasproducten, bijna zonder het risico van breuk, algemene specificatie voor voeten weerstaan tweehonderd of drie honderd pond geen probleem.


Een paar:Acrylplaat. Volgende:Acryl producten, ultradunne lichtbak functies en installatiemethoden - plexiglas verwerkingsbedrijf