Bind het acrylnijvercadeau, zeer artistiek op!

- Jul 24, 2017-

Bind het acrylnijvercadeau, zeer artistiek op!

Force is een speciale plexiglas, plexiglas is het grootste kenmerk van de tekens die gebruikt worden om rekwisieten te gebruiken. Op dit moment zijn de meest populaire buitentekens een van de fabricagematerialen in Parijs, New York, Tokio en andere internationale metropolen van het bruisende bedrijf. Gebied, overal zichtbare acryl logo handwerk van de heldere figuur.


Acryl ambachten in het productieproces behelst veel processen, waaronder bonding is een zeer kritisch onderdeel van acrylverwerking. Pionierswerkers in het gebruik van de binding, meestal met behulp van docking, gevelbundeling, platte hellingbinding en oppervlaktebinding en andere vier bindingstechnieken, is het doel om tussen de twee organische glazen plaat te knijpen, terwijl het midden van de injectie kleefstof wordt verbeterd kwaliteit van de binding


Bonding proces, zodat acryl ambachten naadloze docking, de algehele harmonie, sterke kracht, die de waarde van het acryl craft cadeau, de kwaliteit van acryl ambachten en smaak te reflecteren.

1963279086_1731907262.jpg


Een paar:Vouw eigenschappen de acryl Volgende:Transparante acrylbord functies