Lijmmethode van acryl

- Jan 15, 2018-

Bonding methode


De zelfklevende acrylproducten zijn een zeer belangrijke schakel in het proces van acrylverwerking, hoe de eigenschappen van transparant organisch glas, acryl en verpakkingsambachten te tonen, belichamen het gevoel van waarde, verbeteren de kwaliteit en smaak van acryl ambachten maximaal, bonding-technologie heeft gespeeld een cruciale rol.


De hechting van de plexiglazen plaat wordt hoofdzakelijk beïnvloed door twee aspecten, de ene is de toepasbaarheid van de lijm zelf en de twee is de techniek van verlijming.


Er zijn veel lijm in binnen- en buitenland op de markt, er zijn hoofdzakelijk twee soorten, één is twee componenten, zoals lijm, epoxyhars; er is een enkele component, zoals CHCl3 (Lv Fang). Over het algemeen wordt tweecomponentenkleefstof uitgehard door de reactie om hechting te bereiken, kleefstof met één component is een vluchtig oplosmiddel en uiteindelijk wordt binding gerealiseerd.


Het kenmerk van de dubbele componentlijm is dat het hechtingseffect beter is. De lijm heeft geen luchtbellen, geen witte en sterke sterkte na het lijmen. De nadelen zijn een complexe operatie, moeilijkheid, lange uithardingstijd, lage snelheid en moeilijk aan te passen aan massaproductie. De algemene kenmerken en één componentlijm zijn snel en kunnen aan de vereisten van massaproduktieproces voldoen, is het productdefect na het plakken van de bellen, gemakkelijk wit, slechte weerbestendigheid, die direct het organische uiterlijk van het glasproduct en de kwaliteit van de producten beïnvloedt, daarom, bij de verwerking van organische glasproducten, hoe de juiste lijm te kiezen, de kwaliteit en kwaliteit van organische glasproducten te verbeteren is een groot probleem, moet eerst het hechtingsproces worden opgelost.


Daarnaast zijn de vaardigheden van binding ook erg belangrijk. Hier zijn enkele van onze gemeenschappelijke verbindingsprocessen en eenvoudige analyse van hun praktische ervaring.


1, docking: plaats twee stukken plexiglas op het bedieningsplatform, sluit het en plak een tape aan de onderkant, laat een opening van niet meer dan 0,3 mm breed voor het coaten van de lijm. Gebruik de injectiespuit om de lijm van één kant en langzaam van de opening te injecteren totdat deze vol is en dan wordt de kleefband verwijderd nadat de uitharding volledig is uitgehard.


2, gevelverlijming: gevelverlijming is de meest toegepaste lijmtechnologie en wordt veel gebruikt bij het maken van allerlei plexiglas IT digitale display rack-producten. Eerst moet het oppervlak worden schoongeveegd. Het beste gebruik van het lijmbindingsprofiel, dat niet schudt, is nuttig om de hechtkwaliteit te verbeteren. De dikte van 3 mm is gebonden aan het plexiglas, dat kan worden opgevuld in fijne metaaldraad. De hechting kan worden voltooid door capillaire werking. Metaaldraad kan worden getrokken voordat het bindmiddel is gestold, of het kan worden gebonden door plakband en lijm.


3, moet gebruik maken van de lijmverbinding: Bevel schuine hoek van 90 graden, om het kopiëren te voorkomen, gelijmd verplaatsing van het oppervlak. De gecoate lijm moet uniform en langzaam zijn. Volledig genezen zijn om de sjabloon te verwijderen.


4, oppervlakverlijming: vlakverlijming is een zeer speciale verbindingsmethode. Eerst wordt het kleverige oppervlak gereinigd en horizontaal geplaatst en wordt er een goede hoeveelheid lijm op geplaatst. De ene kant van een andere plexiglasplaat is schuin om contact te maken met de plexiglasplaat die is gecoat met kleefstof, daarna langzaam naar beneden en de bellen worden verdreven om de hechting te beëindigen. De organische glaskleefstof kan het oppervlak van het plexiglas aantasten en het spoor achterlaten dat moeilijk te verwijderen is. Daarom kan het worden gebruikt om het onderdeel te beschermen dat niet met het plakband hoeft te worden verbonden. Olie-, stof- of luchtblaasopeningen zullen de uniforme coating van de lijm en de luchtbellen belemmeren. Overmatig gebruik van lijm zal de lijm in de lucht brengen. Een directe slag zal de randen van het kleefoppervlak witer maken vanwege de vervluchtiging van de kleefstof. Luchtvochtigheid binnentemperatuur, temperatuur enzovoort hebben een directe invloed op de hechting van de organische glasplaat.


Een paar:Waarom acryl op maat gemaakt product proofing dan de massaproductie prijs duur? Volgende:Acryl-beeldschermlijsten wissen