Acryl box inzetbaar te houden van eten?

- Sep 26, 2017-

Acryl box inzetbaar te houden van eten?

Acryl door lichttransmissie performance, gemakkelijk te reinigen, gemakkelijk om te kleuren, gemakkelijk te Pools molding, maar ook duurzaam, het wordt vaak gebruikt om acryl box, hoewel het uiterlijk lijkt glas met plastic graag. Maar in vergelijking met hun acryl materiaal met een kristal lijkende transparant effect, het is lichter dan het glas, beter dan de kwaliteit van kunststof, glad verwerkingsprestaties kunt genieten op hetzelfde moment, de druk is sterk en moeilijk te vervorming.

Acryl materiaal bij kamertemperatuur zonder giftige onschadelijk. Maar ook heeft de kenmerken van de veiligheid en bescherming van het milieu, in combinatie met een transparante 360-graden kan niet zien de interne producten, voedsel-dozen doen zo aan gewend, voedsel kasten zijn het meest geschikt. En het heeft ook de kenmerken van goede temperatuur, goed afdichten van prestaties, en wordt gebruikt voor het opslaan levensmiddelen die vatbaar voor gesmolten snoep en snacks zijn. Het kan natuurlijk ook worden gebruikt in commerciële weergeven in.


Een paar:Wat zijn de voordelen van acryl productie? Volgende:Hoe te knippen acryl plaat? Plexiglas in plakkerig wanneer aandacht moet besteden aan het probleem opnemen?