Kan worden vergeleken met de diamant-kunststof - acryl producten

- Sep 08, 2017-

Kan worden vergeleken met de diamant-kunststof - acryl producten

Acryl is niet alleen een zeer goede industriële materialen, er zijn kunststof crystal genoemd duidelijk en helder en plasticiteit, de toepassing van fashion boetiek heeft meer en meer trends.

Allermeest naar de populaire acryl producten zijn gemaakt van acryl pellets met behulp van methoden voor spuitgieten, waarna met kwalitatief hoogwaardige accessoire materialen.

Acryl allerlei fashion boutique, Jufan zak, taille raffinage, horloges, hoge hakken, hiel, haar sieraden, broches, armbanden, knoppen, oorbellen, kettingen, ringen, riemen, Wenzhen enzovoort, en vele soorten oneindige ontwikkeling voortzetting van de ruimte. Als gevolg van de hoge plasticiteit van materialen en goede oppervlaktehardheid en kunststof transparant luster, vaak gebruikt door ontwerpers met een verscheidenheid van verschillende materialen gebruikt in allerlei exquise container ontwerp, voeg container textuur en bruikbaarheid, zoals lippenstift en chemische en andere prachtige-containers, zoals massage, Jewelry Boxes jewelry boxes, fans en andere dagelijkse benodigdheden. Acryl materiaal om te spelen de koele gevoel, gecombineerd met creatieve design dus dat acryl materiaal perfect in een verscheidenheid van populaire boutique.


Een paar:Het gebruik van plexiglas producten in huis Volgende:PC board en acryl plaat die beter is?