China Export acryl awards en plaques Lucite Trophy

- Dec 11, 2017-

201707101701548504906.jpg201707101701503165411.jpg


Fabrieksmening

OUKE Acrylic Products is het eerste gelauwerde bedrijf in China, promotionele en erkenningsproducten, sporttrofeeën en aangepaste gegraveerde kristallen geschenken. We zijn erg trots op de onberispelijke kwaliteit van onze producten, de toewijding tot klantenservice en het uitstekende vakmanschap van onze kristallen kunstenaars en graveurs.

Onze kristallen awards zijn ideaal voor het herkennen van speciale talenten, verdiensten, toewijding en uitmuntendheid. Noble Crystal-awards en trofeeën vieren vele stralende individuen.

We zijn gespecialiseerd in kristallen awards en trofeeën en zetten onze traditie van vakmanschap voort die al meer dan 100 jaar van generatie op generatie doorgegeven wordt aan de meest gerenommeerde kristalkunstenaars. Onze kristalkenners zijn zeer bekwaam en zij zijn de experts in kristal. Om unieke meesterwerken te maken, gebruiken onze meesterdeskundigen de meest geavanceerde technieken van kristaletsen en graveren. Onze gevierde kristallen geschenken zijn unieke erfstukken gekoesterd door generaties verzamelaars.

Onze awards voor zakelijke onderscheidingen en geschenken bevatten een uitgebreide verzameling items die het imago van het bedrijf bevorderen en herstellen. We bieden onderscheidingen, bedrijfsevenementstrofeeën, pensioen- en serviceprijzen en relatiegeschenken. We hebben ook een kristallen lijn van trofeeën ontworpen die atletische uitmuntendheid vieren. Onze kristallen golftrofeeën zijn de favoriete keuze van de meest prestigieuze golftoernooien.

Onze creatieve en unieke awardontwerpen en de onberispelijke kwaliteit van ons kristal onderscheiden ons van de concurrenten. Als een verplichting voor onze klanten bieden we gratis graveringen van tekst en logo's op al onze kristallen awards en trofeeën. Bovendien zullen onze ervaren grafische kunstenaars bij elk project een gratis lay-outontwerp aanbieden


FAQ

1. Wanneer kan ik de offerte krijgen?

We citeren meestal binnen 24 uur nadat we uw aanvraag hebben ontvangen. Als u zeer dringend bent om de prijs te krijgen, laat het ons dan weten zodat we uw aanvraag voorrang zullen geven.

2. Hoe kan ik een monster krijgen om uw kwaliteit te controleren?

Na prijsbevestiging kunt u voor monsters vragen om onze kwaliteit te controleren.
Als u de steekproeven nodig hebt, zullen wij voor de steekproefkosten laden. Maar de steekproefkosten kunnen terugbetaalbaar zijn als uw orde groot genoeg is.

Welke soorten bestanden accepteert u voor afdrukken?

PDF, Core Draw, JPG met hoge resolutie.

Kun je het ontwerp voor ons doen?

Ja. We hebben een professioneel team met een rijke ervaring in acryl display ontwerp en productie.

Hoe lang kan ik het monster verwachten?

3-5 werkdagen voor monsters.

Hoe zit het met de doorlooptijd voor massaproductie?

15-20 werkdagen voor massaproductie. Het hangt af van uw hoeveelheid, en we zullen ons best doen om aan uw behoeften te voldoen.

Wat is uw leveringsvoorwaarden?

EXW, FOB, CIF, etc.


Een paar:Let op Houders Deurmeldingen Houders Bovenste tafelbord Teken met standaard Volgende:Acryl Custom Company-badge