China's plexiglaskanalen marktanalyse!

- Jan 11, 2018-

Gemeenschappelijke FRP pijp zijn: FRP pijp, FRP pijp, hoge druk FRP pijp, glasvezel muur pijp enzovoort. Vergeleken met de traditionele FRP pijp van de staalpijp met lage kosten, lichtgewicht, corrosieweerstand, installatiegemak enzovoort. De praktische ervaring in binnen- en buitenland bewijst dat na 15 jaar het behoud van de pijplijn 85% is en na 25 jaar is het retentiegraad van de sterkte 75%. Beide waarden overschrijden de minimum sterktebehoud vereist na een jaar gebruik van FRP-staal voor de chemische industrie. De FRP-pijpleidingen die in de jaren zestig in de Verenigde Staten zijn geïnstalleerd, draaien al meer dan 40 jaar en zijn nog steeds in normaal bedrijf.

China's FRP-buisindustrie wordt momenteel geconfronteerd met een enorme marktconcurrentie en ontwikkelingsuitdagingen, vanwege vele fabrikanten en goed en slecht, resulterend in het fenomeen van abnormale concurrentie binnen de industrie. Producten van lage kwaliteit geproduceerd door kleine bedrijven leiden tot ongevallen met technische kwaliteit.

Momenteel, in sommige gebieden, vanwege onbetwiste concurrentie, streven sommige gewetenloze fabrikanten blindelings "lage kosten" na, door het oplosmiddel in de hars te infiltreren, verlaagde de FRP-buis de sterkte, breuk aanzienlijk. In sommige delen van het zuiden worden glasvezel-watertoevoer- en afvoerbuizen 'verboden producten' genoemd. Op dit moment zijn de relevante overheidsdiensten van de Verenigde Staten binnenlandse glasvezel, glas-en staal-testcentrum voor glasvezelversterkte kunststof buis testen en certificering voor een groot deel, om ervoor te zorgen dat arme producten op de markt.

Al met al, hoewel we net zijn begonnen met het productprestatie-experiment op lange termijn, zijn er een groot aantal technische basissituaties die op ons wachten om te voltooien, maar over het algemeen onze prestaties in de ontwikkeling van FRP-leidingen. Met de continue doorbraak in China's productie van glasvezelversterkte kunststof pijpleidingen en de voortdurende verbetering van het kwaliteitssysteem voor producten, geloof ik dat de snelle ontwikkeling van met glasvezel versterkt plastic een betere toekomst zal inluiden!


Een paar:Hoe heeft het acrylvertoningsrek het beste hechtingseffect? Volgende:Acryl prijs display standaard