Gemeenschappelijke planken van acryl

- Jan 15, 2018-

Gemeenschappelijke platen zijn: transparant bestuur, gekleurd transparant bestuur, whiteboard, kleur board;


Speciale borden zijn: badkamer bestuur, wolk bestuur, spiegel panelen, map doek board, holle bestuur, bestuur, vlamvertragende bestuur, super slijtvast bestuur, oppervlaktepatroon bestuur, matte bestuur, parel board, metalen effect bestuur ponsen.


Verschillende prestaties, verschillende kleuren en visuele effecten te voldoen aan de steeds veranderende eisen.


1, acryl bord volgens het productie proces punten gegoten en geëxtrudeerde plaat, volgens de mate van transparantie kan worden verdeeld in transparante plaat doorschijnend plaat (met inbegrip van transparante plaat verven), kleurplaten (inclusief zwart-wit en kleurplaten); Gevolgen van bestuur, anti-UV bestuur, gewone bestuur en speciale platen zoals hoge impact bestuur, vlamvertragende bestuur, matte bestuur, metalen effect board, hoge Slijtplaat, licht gids plaat, enzovoort.


A: gieten bestuur: ultrahoog moleculair gewicht, uitstekende stijfheid, sterkte en uitstekende chemische weerstand. Die is meer geschikt voor de verwerking van grote omvang plaque, de relatieve verzachtende keer iets langer. Dit blad wordt gekenmerkt door lage volume verwerking, ongeëvenaarde flexibiliteit in het kleursysteem en oppervlaktetextuur effecten, en volledige productspecificaties voor praktisch gebruik in een verscheidenheid van speciale toepassingen.


B: squeeze bestuur: vergeleken met de plaat van de cast, squeeze plaat lager moleculair gewicht, zwakkere mechanische eigenschappen, flexibiliteit is relatief hoog. Echter vergemakkelijkt deze functie het buigen en thermoforming, met een kortere verzachtende tijd. In de omgang met de grotere omvang van de plaat, is bevorderlijk voor een verscheidenheid van snelle vacuüm vormen. Op hetzelfde moment is de tolerantie van de dikte van de plaat geëxtrudeerd kleiner dan de plaat gegoten. Als de extrusie plaat is massa geautomatiseerde productie, ongemak van kleur en grootte aanpassing, dus de diversiteit van de productspecificaties inachtneming van bepaalde beperkingen.


2, er is een soort acryl terug naar de Raad van bestuur heet gerecycleerd materiaal wordt gerecycleerd acryl schroot, na thermische afbraak van hernieuwbare MMA (methyl methacrylaat) monomeer, waarna door chemische polymerisatie afgeleid. Na een streng proces, u kunt herwinnen pure MMA monomeer, met het nieuwe synthetische monomeer, er is geen verschil in kwaliteit. Echter, de aantasting van het monomeer geproduceerd, zuiverheid is niet hoog, plaatwerk vormen, de kwaliteit, prestatie is slecht.


Samenvatting: De extrusie-plaat bestaat uit pellets ruwe grondstoffen en is geëxtrudeerd na achterblijft bij een hoge temperatuur. De cast plaat is direct gevormd met MMA monomeer (vloeibare). Hoewel de vorm van de geëxtrudeerde plaat is relatief soepel en glad, de polymerisatie voltooid. Wanneer verwerkt tot plaatmateriaal, de structuur en de prestaties zijn zwak en zijn niet geschikt als materiaal voor buiten markering producten. Het is alleen geschikt voor indoor producten zoals crystal tekens of product ondersteunt.


Bovendien, de meerderheid van de compressie-plaat heeft geen anti-UV-functie, het leven van haar buitengebruik en gieten plaat kan niet hetzelfde zijn, de kleur zal verdwijnen en gemakkelijk embrittled, tot de breuk. Gieten van de plaat in de plaat verwerking proces om de structuur van de polymerisatie, tijdens welke UV-absorberende, compleet met hoge intensiteit UV functie en buitenleven van maximaal 5 jaar of zelfs 10 jaar, is het gebruik van kleur helder als nieuw.


Een paar:Ontwikkeling van acryl Volgende:OUKE Acryl meubilair