Aangepaste heldere acryl bloembak

- Dec 21, 2017-

201708151147258332322.jpg201708151147293463876.jpg


9 gaten: 15 * 15 * 15CM

16 gaten: 20 * 20 * 15CM

25 gaten: 25 * 25 * 25CM

36 gaten: 30 * 30 * 15CM★ Deze glasheldere kubusvorm acryl bewaarde bloembak heeft bloemen met water erin.

★ Er zijn 9 gaten, 16 gaten en 25 gaten enz. Wij kunnen doen als uw verzoek, en uw embleem ook drukken of graveren.

★ Het kan vanuit verschillende richtingen worden bekeken door acryl met hoge transparantie. En bloemen kunnen goed worden gehouden door de afzonderlijke gaten en de voeding van water.


blob.png


FAQ

1. Wanneer kan ik de offerte krijgen?

We citeren meestal binnen 24 uur nadat we uw aanvraag hebben ontvangen. Als u zeer dringend bent om de prijs te krijgen, kunt u ons bellen of ons in uw e-mail vertellen zodat we uw vraagprioriteit zullen beschouwen.

2. Hoe kan ik een monster krijgen om uw kwaliteit te controleren?

Na prijsbevestiging kunt u voor monsters vragen om onze kwaliteit te controleren. Als u de steekproeven nodig hebt, zullen wij voor de steekproefkosten laden. Maar de steekproefkosten kunnen na ordeningsbevestiging worden terugbetaald wanneer uw hoeveelheid van de orde meer over MOQ is.

3. Wat voor soort bestanden accepteert u voor afdrukken?

PDF, AI, Core Draw, JPG met hoge resolutie

4. Kunt u het ontwerp voor ons doen?

Ja. We hebben een professioneel team met een rijke ervaring in displayontwerp en productie. Vertel ons uw ideeën en wij zullen u helpen uw ideeën uit te voeren tot een perfecte weergave. Het maakt niet uit of u niet iemand hebt om bestanden te voltooien. Stuur ons een hoge resolutie afbeeldingen, uw logo en tekst en vertel ons hoe u ze wilt regelen. We sturen u voltooide bestanden ter bevestiging.

5. Hoe lang kan ik verwachten om het monster te krijgen?

Nadat u de monsterprijs heeft betaald en ons bevestigde bestanden hebt gestuurd, zijn de monsters klaar voor levering binnen 15 dagen. De steekproeven zullen naar u via uitdrukkelijk worden verzonden en zullen binnen 3-5 dagen aankomen. U kunt uw eigen Express-account gebruiken of ons vooraf betalen als u geen account hebt.

6. Hoe zit het met de doorlooptijd voor massaproductie?

Eerlijk gezegd, het hangt af van de bestelhoeveelheid en het seizoen waarin u de bestelling plaatst. De doorlooptijd van MOQ is ongeveer 10 tot 15 dagen. Over het algemeen raden we aan om twee maanden voor de datum waarop u de producten in uw land zou willen ontvangen, het onderzoek in te stellen.

7. Wat is uw leveringsvoorwaarden?

Wij accepteren EXW, FOB, CIF, enz. U kunt kiezen die het meest geschikt of kosteneffectief voor u is.


Een paar:Acryl opslagdozen met deksels Volgende:Acryl display doos