Wat zijn de vereisten voor het aanpassen van acrylproducten?

- Nov 08, 2017-

Veel klanten willen hun favoriete acrylproducten aanpassen, maar wat zijn de voorwaarden voor maatwerk?

De eerste: stijl. Stijl is erg belangrijk. Het heeft een structuur in gedachten en ik moet het maken. Dit product is precies wat ik nodig heb. Geen stijl, u kunt een vergelijkbare afbeelding op internet vinden, als de vorm eenvoudig is, kunt u ook een diagram tekenen.

Ten tweede: kwantiteit. Doe de acrylproducten, bepaal het aantal stijlen, hoe meer het aantal, je kunt schimmelen om te doen (minstens honderdduizenden), als een groot aantal schimmels goedkoper is, minder honderdduizenden, kan kiezen om handmatig te doen .

Ten derde: grootte. Is de maat van de fabrikant geschikt voor mijn product? Welke maat moet worden gewijzigd en hoeveel moet worden gewijzigd om een ​​onderkant te hebben.

Ten vierde: hoe zit het met de kwaliteit van de producten? Het product dat moet worden beschouwd, is gemakkelijk in gebruik of langdurig te gebruiken, omdat de acrylplaat de giet- en extrusieplaat heeft. De gietplaat is iets duurder dan de extrusieplaat, maar de kwaliteit is beter dan die van de extrusieplaat. De extrusieplaat is goedkoop, maar de kwaliteit is iets slechter dan die van de gietplaat. Welke moet worden gebruikt om te kiezen op basis van de situatie ?.

Ten vijfde: aangezien het aangepaste producten zijn, moet u een eigen bedrijfslogo hebben, u kunt ook een aantal geschikte patroon-collocaties ontwerpen, met de nadruk op uniek.


月子牌子4.jpg

Een paar:Marktperspectief op acrylmeubels Volgende:Acrylproductie van kleine kennis van acrylfabrikanten