Ontwikkeling van plexiglas thuis en in het buitenland

- Sep 20, 2017-

Ontwikkeling van plexiglas thuis en in het buitenland

Plexiglas werd voor het eerst geproduceerd door Rohm & Hass, Duitsland, in 1931. Het was in de luchtvaartindustrie gebruikt ter vervanging van de Cypriotische kunststoffen voor vliegtuig cockpit kappen en windschermen. In de jaren 1950 ontwikkelde Rohm & Hass geplastificeerd en unplasticized plexiglas, gevolgd door de ontwikkeling van mild kruislings gekoppelde plexiglas met een mesh structuur, en het eerste succesvolle plexiglas voor de vervaardiging van vliegtuigen voorruit en cockpitzeil. In de jaren 1960 ontwikkelde de voormalige Sovjet-Unie een nieuw soort georiënteerde plexiglas door polymerisatie en stretching. Op dit moment, naast de Verenigde Staten en Rusland, Duitslands Rohm company, de Britse ICI bedrijf, Aerostt "turesHamble bedrijf en LucasAerosPace bedrijf, Frankrijks sullyProductsSpecianx bedrijf en Japan Mitsubishi Rayon Co. (MRc) produceert ook directionele en directionele treksterkte kruislings gekoppelde plexiglas.

3216585577_777645173.jpg

China in 1953 door de Chinese Academie van Wetenschappen Instituut van chemie begon methylmethacrylaat (MMA) monomeer synthese en polymerisatie onderzoek in 1955, Jinxi Instituut van chemischeindustrie in Shenyang chemische industrie uitgebreide Research Institute voltooide MMA monomeer synthese en de injectie polymerisatie van industriële amplificatie test, 19 jaar begon te ontwikkelen van georiënteerde plexiglas. 1985 uit de Verenigde Staten Sie ~ in het bedrijf introduceerde een slijpen en polijsten van de machine, de fundamentele oplossing voor de lange-termijngerichtheid van plexiglas hotspots en optische vervorming en andere schijnbare kwaliteitsproblemen. De belangrijkste prestaties van plexiglas is weergegeven in tabel 2.1, de meest opvallende daarvan is de uitstekende optische eigenschappen, niet alleen superieur is aan andere transparante kunststoffen (zoals PS, PC) hebben betere optische prestaties, en 10% hoger is dan gewoon glas boven, door een breed scala (via de golflengte van 287 een 2600lun), door de meerderheid van ultraviolet en zelfs deel van het infrarood.

PLEXIGLAS heeft uitstekende optische, mechanische, isolatie, weerstand, zuur en alkali weerstand, treksterkte weer en impact van weerstand dan gewone glazen, haar producten hebben wijd gebruikt in de bouw, cultuur, navigatie, luchtvaart, dagelijks leven en zo op.

DSC_0022.JPG

Aangezien de plexiglas vele andere heeft materialen hoeft niet de voordelen, en dus in de bouw, auto productie, wetenschappelijke instrumenten, dagelijkse leveringen van culturele en educatieve en lucht-en ruimtevaart en andere aspecten van een breed scala van toepassingen. In het gebouw, voornamelijk gebruikt bij de opbouw van de verlichting, transparante dak, dak, telefoon cabines, trappen en wanden van de kamer en andere aspecten van de muur. In de verwerkende industrie, voornamelijk gebruikt voor auto's, motorboten, amfibische vrachtwagens en een scala aan reizen veiligheidsglas patrijspoorten, motorfiets achterlichten van de auto, front voorruit en helm glas. In het sanitair heeft een badkuip, wastafel, kaptafel en andere producten. Op het gebied van lucht-en ruimtevaart, als gevolg van de unieke eigenschappen van plexiglas, met name georiënteerde plexiglas heeft uitstekende taaiheid, veroudering weerstand, uitstekende anti-craqueleren, spleet weerstand, hoge sterkte en soortgelijke aluminiumlegering taaiheid, en gebruikt als vliegtuig cockpit cover, windscherm, Patrijspoort en cabine transparantie.


Een paar:Plexiglas producten zijn populair en de redenen voor het gebruik Volgende:Acryl materiële plank onderhoud methoden zijn wat - Shenzhen plexiglas