Discussie over de voordelen en het onderhoud van Acryl Aquarium

- Apr 18, 2017-

1-15110F94AD42.jpg

Er zijn veel soorten vistanks op de markt, en wat voor soort vis is de vistank en de gewone vistank in vergelijking met de voordelen ervan in welke plaats? De meeste vissen enthousiast als u zo'n vistank koopt, bij de dagelijkse schoonmaak en onderhoud. Het proces moet aandacht besteden aan wat het probleem is?

Acryl vis tank meeste van de voordelen die weerspiegeld in het acryl materiaal. Ten eerste, de acryldoorlatendheid van maximaal 92%, dus niet te veel verlichting, veel kracht nodig. En dit materiaal van de vistank kan de prachtige kleuren weerspiegelen, waardoor het vistank-effect aanzienlijk wordt verbeterd. Ten tweede heeft de acryl een hoge mate van plasticiteit en anti-zuur en alkali. De meerderheid van de visvrienden hoeft zich niet zorgen te maken over de vistank als gevolg van weersomstandigheden of aquarium pH-veranderingen zijn sterk beschadigd. Het gewicht van het aquariummateriaal van het aquarium is groter dan de gewone vistank, maar het is de mogelijkheid om zestien keer de gewone vistank te beïnvloeden. De meeste visboeren die zo'n tank gebruiken, zijn beide licht en hebben geen zorgen over schade, dus het leven van de vistank is langer dan andere vistanks. De meeste van deze vis kunnen maximaal drie jaar worden gebruikt. Tenslotte is het acrylmateriaal van de visreservoir een ongeëvenaard voordeel van andere vistanks. Gewone vissentank na een bepaalde tijd, min of meer door vis en door de mens veroorzaakte oorzaken van verschillende mate van slijtage, waardoor de cilinder niet meer doorzichtig is, waardoor de smaak van het bekijken aanzienlijk wordt verminderd. De slijtvastheid van het aquariummateriaal is bijzonder hoog, kan bestand zijn tegen een verscheidenheid aan chemische vloeibare corrosie en door middel van door de mens gemaakte slijtage, u kunt de cilinder voor een lange tijd transparante glans houden, een uitstekende kijkwerking behouden.

acryl-aquarium.jpg

Aangezien de acryltank zoveel voordelen heeft, betekent het dat het schoonmaken en onderhoud zeer lastig en lastig zal zijn? Het antwoord is nee. De reden waarom dit materiaal voor de meerderheid van de visserspro-Lai de tweede reden is, is dat het erg gemakkelijk is te onderhouden en schoon te maken. In het dagelijkse schoonmaakproces kunnen we veren of een zachte doek gebruiken om te wrijven, en dan met water kunnen worden gewassen. Zoals moeilijker te maken heeft met olie en andere vuile dingen, om te helpen met een zacht wasmiddel kan worden gereinigd. In het regelmatige onderhoudsproces hoeft u alleen vloeibare poetswas te gebruiken die gelijkmatig in de vistank is aangebracht, heel lichaam kunnen zijn.

Bovenstaande is de aquariumtank en andere materialen op de markt vergeleken met de voordelen van de vistank. Het reinigen en onderhoud van de tank van dit materiaal is ook heel eenvoudig en handig. De meerderheid van visvrienden in het proces van het kopen van vistank, kunt u hun eigen situatie combineren, beschouw het materiaal van de vistank.

lightweight_plexiglass_acrylic_aquarium_fish_tanks_marine_aquarium_tanks.jpg

Een paar:Waarom aangepaste acrylproducten hebben monstervergoeding nodig Volgende:Hoe verwijder ik de smaak van lijm in acryl doos?