Vijf soorten verwerkingstechnologie van acryl organisch glas

- Oct 31, 2017-

Vijf soorten verwerkingstechnologie van acryl organisch glas

Door het brede gebruik van acryl plexiglas verwerkingstechnologie, is het in toenemende mate volwassen, acryl organisch glas in verschillende vormen voor verschillende doeleinden in ons gezichtsveld en beïnvloedt het ons leven, dus vandaag zal ik de verwerkingstechnologie van vijf soorten organisch glas introduceren.

20151125112819415.jpg

Eerst spuitgieten

Dit proces wordt voornamelijk uitgevoerd door suspensiepolymerisatie van korrelvormig materiaal, dat zich vormt in de gewone spuitgietmachine. Spuitgietproducten moeten worden behandeld in 70-80 graden hete lucht circulatiedroogkast, verwerkingstijd volgens de dikte van acrylproducten om te bepalen, in het algemeen vier uur of zo.

Twee, gietvormen

De vorm van profielen wordt gemaakt door massapolymerisatie, die over het algemeen wordt gebruikt in organische glaspanelen, staven en andere profielen. Gietproducten moeten worden verwerkt bij 60 ° C gedurende twee uur en twee uur gedurende 120 uur.

Drie, thermovormen

Met een blanco formaat in de mal, verwarming om te verzachten, dan door de vacuümtekening of met de directe druk van de pons, laat het dicht bij het oppervlak van de mal komen, en oppervlakachtige vorm, uiteindelijk afkoelen na het afwerken van producten. Het is vermeldenswaard dat de producten met een snel laag vacuümvormen die in het algemeen worden gebruikt bij het naderen van de ondergrens van de temperatuur, de tijd en de diepte van het trekken, een complexe vorm van het product vormen, dicht bij de bovengrens van de temperatuur zullen liggen, gewoonlijk met normale temperatuur.

Vier, extrusievormen

Profielen gemaakt van deeltjesvormige materialen geproduceerd door suspensiepolymerisatie. Dergelijke profielen zijn vaak bestand tegen hitte en hebben minder oplosbaarheid dan gegoten vormen. Maar vanwege de hoge productie-efficiëntie, met name voor de buis en andere gietvorm moeilijk te vervaardigen profielen. Het is dus ook de verwerkingstechnologie die door veel technici wordt gebruikt.

Vijf graveren en snijden

Dit proces is hoofdzakelijk bedoeld voor het vormen van acrylmateriaal voor uithollen en graveren. Nu is het belangrijkste gebruik van lasergravure snijmachine om dit proces uit te voeren.


Een paar:De magie van de acryl lipstick display standaard Volgende:Waarom verkoopt buitenlandse merken van mascara zo heet?