Vouw eigenschappen de acryl

- Aug 22, 2017-

Vouw eigenschappen de acryl

1, met een kristalachtige transparantie, licht transmissie snelheid van 92% of meer, zacht licht, duidelijk zicht, met de kleurstof kleur van acryl en een goed kleur effect.


2, de acrylplaat heeft uitstekende weersomstandigheden, hoge oppervlakhardheid en oppervlakglans, en betere hoge temperatuurprestaties.


3, de acrylplaat heeft een goede verwerkingsprestatie, beide kunnen thermoforming worden gebruikt, kan ook gebruikt worden om de weg te verwerken.


4, transparant acrylblad met glas kan worden vergeleken met de lichtdoorlatendheid, maar de dichtheid van slechts de helft van het glas. Bovendien is het niet zo broos als het glas, ook als de schade het glas niet schijnt als de vorming van scherpe rommel.


5, acryl slijtvastheid en aluminium dicht bij de stabiliteit van goed, bestand tegen een verscheidenheid van chemische corrosie.


6, de acrylplaat heeft een goede printbaarheid en sproeibelasting, met behulp van een geschikt druk- en spuitproces kunt u acrylproducten ideaal oppervlak-decoratie effect geven.


7, ontvlambaarheid: niet-spontane verbranding, maar brandbaar, niet zelfdovend.


Een paar:Hoe blijft de plexiglas display staan glanzend? Volgende:Bind het acrylnijvercadeau, zeer artistiek op!