Vier tips voor het verbeteren van het acryl cosmetische display-rek

- Jun 05, 2018-

Vrienden die vaak naar cosmeticawinkels luisterden, klaagden erover dat "onze producten hetzelfde zijn als die van andere mensen. Waarom hebben mensen veel bezoekers en verkeer in onze winkels en websites en onze eigen winkels zijn erg verlaten. "U gebruikt acrylcosmetica. Schermstandaard? Kan uw acrylscherm snel klanten aantrekken? Is uw winkelschap upscale?

Acrylic makeup organizer (5)_副本.jpg

Vier tips voor het verbeteren van acryl cosmetische schermstandaards:

1. Bij de productie en het gebruik van cosmetische display-producten moet aandacht worden besteed aan verlichtingsproblemen.

2. Het natuurlijke licht plus de acrylvertoningstribuneverlichting, en kies dan volgens de kleur en de kenmerken van schoonheidsmiddelen, en reduceer redelijkerwijs de lichtbron van de schoonheidsmiddelvertoningstribune.

3. Kies een lichtbron die zacht en niet-verblindend is bij het kiezen van een lichtbron voor een cosmetische weergave, zodat klanten zich op hun gemak kunnen voelen en de rol kunnen spelen van een displaystand voor cosmetica.

4. Het verlichtingsprobleem van het cosmetica-presentatierek beïnvloedt het weergave-effect van de producten en het is een van de belangrijke factoren voor concurrentie met concurrenten. Daarom wordt de rol van verlichting die niet moet worden verwaarloosd tijdens de productie en het gebruik van de cosmetica-vertoningsrekken beïnvloed.

Acryl cosmetische displayrekken kunnen onze verkoop vergroten, maar het kiezen van een hoogwaardige acryl cosmetische displaystandaard is ook erg belangrijk. Shenzhen OUKE Acrylic Products Co., Ltd. is een professioneel bedrijf voor de verwerking van acrylproducten dat ontwerp, ontwikkeling en productie integreert in één enkele entiteit. We concentreren ons op elk detail en streven naar uitmuntendheid.

Een paar:Wat zijn de voor- en nadelen van acrylplaat Volgende:Over Acrylic Story