Hoe kan ik de verschillende delen van acryl en uithoudingsvermogen identificeren

- Oct 11, 2017-

Hoe kan ik de verschillende delen van acryl en uithoudingsvermogen identificeren

Ik weet zeker dat jullie allemaal yakeli-producten hebben gezien, zoals acryl-displayrekken, displayrekken voor het horloge, waaronder veel acrylmaterialen die in het uitstalraam van supermarkten worden gebruikt. Maar er is geen verschil tussen het uithoudingsbord en de acrylplaat. Wat we moeten weten, is hoe we acryl- en uithoudingspanelen beter van elkaar kunnen onderscheiden, en we gebruiken ze. Acryl- en uithoudingsborden zijn eigenlijk twee heel verschillende producten.

En acryl is helder, laat zien dat hij niet vecht, de weerstand is beperkt en de uithoudingsplaat is een van de voordelen van een hoge weerstand tegen vechten, dus gewoon moeilijk te raken kan het yakeli-bord en uithoudingsvermogen onderscheiden.

Ten tweede kan ook van het oppervlak van de transmissie onderscheid worden gemaakt, de algemene uitstraling van het materiaal van het materiaal door uithoudingsvermogen is erg hoog, het lijkt transparanter en acryl is een beetje Mongools, zonder dat het helder is. Het is gemakkelijk om ouder te worden en heeft een beperkte levensduur, maar er is geen zorgen.


Een paar:Ontwerpen van conceptie van multifunctionele display rek voor rode wijn Volgende:Plexiglasfabriek voor de productie van plexiglasproducten die vaak worden gebruikt