Hoe heeft het acrylvertoningsrek het beste hechtingseffect?

- Jan 08, 2018-

Acryl display rack gebruikt in ons leven is heel gebruikelijk, zoals de gemeenschappelijke display voor mobiele telefoons, acryl acryl cosmetica display standaard, acryl sigaret display, dan acryl display rack hoe lijm effect het beste? De fabrikanten van kristalglas biologische glas om te introduceren.

De beste methode voor het kleefeffect van een acrylbeeldscherm is:

1, de spanning op het oppervlak van de acrylplaat, de oppervlaktespanning en de afbraakproducten veroorzaakt door snijgereedschappen, zullen het hechtingseffect van acrylproducten beïnvloeden.

2, olie-, stof- of luchtblaasopeningen zullen de coating van de lijmlaag gelijkmatig beïnvloeden en de bubbel verlaten, dus moet deze zorgvuldig worden gereinigd voordat ze worden verbonden.

20171115142855_8287.jpg

3. Om te voorkomen dat de lijm spillover vervuiling van acrylplaat, kan het worden gebruikt om de delen te beschermen zonder lijm.

4, binnentemperatuur en vochtigheid en andere factoren hebben ook een zekere invloed op de hechting van acrylproducten.

5, wanneer de lijm te weinig wordt gebruikt wanneer de lijm is gebonden, zal het de lijm laten stollen tijdens het krimpen en in de lucht brengen om bellen te produceren.

6, de keuze van acrylmaterialen, om het gebruik van gerecycleerde acrylmaterialen in de markt te voorkomen.

Hier wordt de introductie geïntroduceerd van het beste kleefeffect op een acryl-rek. Ik geloof dat je een dieper inzicht hebt in het acryl-displayrek.


Een paar:Veelgestelde vragen over OUKE Volgende:China's plexiglaskanalen marktanalyse!